Ο Πρόεδρος του σωματείου, Θοδωρής Αλεξανδρόπουλος, στο gipedo.eu”!

Η χρονιά που έγραψε ιστορία, η σεζόν που δημιούργησε τη δική της αθλητική δυναστεία, η περίοδος που η βαριά ποινή δεν στέρησε μια εξαιρετική πορεία… Όχι γιατί το φετινό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είχε επίπεδο χαμηλό, αλλά επειδή ο Κεραυνός Πέρνης είχε, εξ’ αρχής, χαράξει ένα πλάνο ξεχωριστό… Έζησε για εμπειρία μοναδική όπως αξίζει σε μια ομάδα μακεδονική, βίωσε μεγάλες συγκινήσεις μέσα από τις σπουδαίες του κατακτήσεις και μοίρασε στον κόσμο του χαρά, ελπίδα και όραμα πως το μέλλον είναι…ζωγραφισμένο με τα δικά του χρώματα… Αυτά τα οποία έχουν ταυτιστεί με τη δική του ρότα στον αθλητικό χώρο και στα οποία, αναφέρθηκε, προ ημερώ,ν ο Πρόεδρος του, Θοδωρής Αλεξανδρόπουλος…

«Η ομάδα μας συμμετείχε, φέτος, σ’ έναν δύσκολο όμιλο, στον οποίο αρκετές ομάδες του ομίλου μας υποβιβάστηκαν στα τοπικά Πρωταθλήματα. Οι αντίπαλοι του Κεραυνού Πέρνης διέθεταν, φέτος, υψηλή δυναμική, μερικά ονόματα των ομάδων είναι ιστορικά, γι’ αυτό η προσπάθεια που καταβάλαμε με σκοπό την σωτηρία μας ήταν μεγάλη. 

Το δυσάρεστο γεγονός για την ομάδα μας ήταν πως έχασε έξι (6), συνολικά, πόντους, λόγω της τιμωρίας την οποία υπέστη για την αντικανονική συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή μας στα επίσημα ματς του ανδρικού μας τμήματος.

 

 

Συγκεκριμένα, ο Κεραυνός Πέρνης ενέταξε, προ μηνών, στο ρόστερ του τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ορφέα Ξάνθης, Λαζαρίδη, ο οποίος, όμως, την προηγούμενη σεζόν είχε αγωνιστεί στο Άβατο. Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την τιμωρίας μας από τα αρμόδια όργανα, η οποία αφορούσε την αφαίρεση έξι (6) πόντων από το τμήμα μας, λόγω του ότι ο Λαζαρίδης συμμετείχε, τη φετινή σεζόν, σε αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης. Συνεπώς, η ομάδα μας έχασε ένα ματς στα χαρτιά και αφαιρέθηκαν απ’ αυτήν τρεις (3), συνολικά, πόντοι, γεγονός το οποίο απέτρεψε το τμήμα μας από την κατάκτηση μιας υψηλής θέσης στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου της στη Γ’ Εθνική κατηγορία», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του Θοδωρή Αλεξανδρόπουλου, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

«Λίγο καιρό μετά, τα στελέχη του Καλαμπακίου κατέθεσαν ένσταση στα αρμόδια όργανα, αναφέροντας πως η ομάδα μας πρέπει να στερηθεί τρεις (3), ακόμα, πόντους, καθώς δεν διαθέτει στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καβάλας ένα τμήμα υποδομής στην κατηγορία των Κ18, όπως ορίζουν τα αρμόδια όργανα της Ε.Π.Ο. Εμείς, όμως, δεν ήταν δυνατόν να διαθέταμε ένα τέτοιο τμήμα στην αντίστοιχη διοργάνωση, αφού τα στελέχη της Ένωσης Καβάλας δεν διοργάνωσαν, φέτος, κάποιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία των Κ18.

Σύμφωνα, όμως, με νέα ενημέρωση από τα στελέχη της Ε.Π.Ο, ο Κεραυνός Πέρνης είχε το δικαίωμα να αποφύγει αυτή την ποινή, αν παρουσιαζόταν σε κάποιον επίσημο θεσμό της Ε.Π.Σ. Καβάλας με ομάδα στις κατηγορίες, Κ12, Κ14 και Κ16, στις οποίες διοργάνωσε επίσημα Πρωταθλήματα η Ένωση! Εμείς, λοιπόν, συμμετείχαμε στο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ12, αφού δεν διαθέταμε παίκτες στις κατηγορίες, Κ14 και Κ16, χωρίς, όμως, αυτό να γίνει αποδεκτό από τα μέλη του Καλαμπακίου. Τα στελέχη της δραμινής ομάδας άσκησαν έφεση στα αρμόδια όργανα με σκοπό την αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον Κεραυνό Πέρνης, χωρίς, όμως, να πετύχουν τον σκοπό τους. Έτσι, ο Κεραυνός Πέρνης ολοκλήρωσε την σεζόν με 25 πόντους, αντί 31 τους οποίους συγκέντρωσε εντός των γηπέδων (αφαίρεση έξι πόντων), γλιτώνοντας, εν τέλει, την πτώση στον…μαραθώνιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

 

Συμπερασματικά, λοιπόν, μπορώ να σας πω πως ο Κεραυνός Πέρνης διέγραψε, φέτος, μια εξαιρετική πορεία στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς αν δε γνώριζε την τιμωρία, θα είχε τερματίσει εντός της πρώτης εξάδας του βαθμολογικού πίνακα. Η πολύ΄θετική ρότα του ανδρικού μας τμήματος πιστώνεται στα στελέχη του σωματείου μας, στα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, στον κόσμο μας, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και φυσικά στην οικογένεια, Κολαρά, η οποία στηρίζει, οικονομικά, τον σύλλογο εδώ και αρκετά χρόνια. Οι Θανάσης, Μάριος και Χάρης Κολαράς, έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

 

 

Εν όψει, τώρα, της επόμενης σεζόν, στόχος μας είναι η άνετη παραμονή της ανδρικής μας ομάδας στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και φυσικά η περαιτέρω ανάπτυξη των ομάδων υποδομής του σωματείου μας.

Φέτος, το φυτώριο του συλλόγου καθοδηγήθηκε από τον πάλαι ποτέ παίκτη του Α.Ο. Καβάλας, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Ολυμπιακού Πειραιώς, Χάρη Παππά, ο οποίος, όμως, πρόκειται να αποχωρήσει από τον σύλλογο, αφού αποτελεί, πλέον, μέλος της τεχνικής ηγεσίας των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Παρ’ όλα αυτά, το φυτώριο μας θα αναπτυχθεί περισσότερο, με την ευχή να συμμετάσχουν τα τμήματα μας σε αρκετά Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας, Γιάννης Μαλαματάς, θα επιβλέπει τα αναπτυξιακά μας τμήματα, εφόσον, βέβαια, διατηρηθεί στην αθλητική μας οικογένεια, κάτι το οποίο είναι το πιθανότερο να συμβεί».

 

Οι νέοι αντίπαλοι της Πέρνης στη Γ’ Εθνική!

1.    Νέστος Χρυσούπολης (ΕΠΣ Καβάλας)

2.    Αετός Οφρυνίου (ΕΠΣ Καβάλας)

3.    Κεραυνός Πέρνης (ΕΠΣ Καβάλας)

4.    Δόξα Θεολόγου (ΕΠΣ Καβάλας)

5.    Πανσερραϊκός (ΕΠΣ Σερρών)

6.    Απόλλων Παραλιμνίου (ΕΠΣ Σερρών)

7.    Δόξα Κάτω Καμήλας (ΕΠΣ Σερρών)

8.    Ορφέας Puma Ξάνθης (ΕΠΣ Ξάνθης)

9.    Άρης Αβάτου (ΕΠΣ Ξάνθης)

10.            Ηρακλής Ν. Ζυγού (ΕΠΣ Ξάνθης)

11.            Αλέξανδρος Κιλκίς (ΕΠΣ Κιλκίς)

12.            Κιλκισιακός (ΕΠΣ Κιλκίς)

13.            Ορέστης Ορεστιάδας (ΕΠΣ Έβρου)

14.            Μ.Α Ιάσμου (ΕΠΣ Θράκης)

15.            Πανδραμαϊκός (ΕΠΣ Δράμας)

 

 

Υ.Γ.: Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο μπορεί να δει κάποιος μέσω του ακόλουθου ‘λινκ’

 

 

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%82-126151024202565/

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr