Το «gipedo.eu» αναφέρεται στη λειτουργία των Ακαδημιών του Α.Ο. Καβάλας!

 

Μια πόλη στην καρδιά της Ανατολικής Μακεδονίας, ένας σύλλογος, με το…άρωμα της «Αργοναυτικής εκστρατείας», μια πλούσια ποδοσφαιρική Ακαδημία, με όραμα την αγάπη για τα νέα παιδιά και στόχο την εξελικτική τους πορεία…

Μια «χρυσή» διαδρομή στα…άδυτα της ενδοχώρας και εκτός αυτής, στολισμένη με τα στοιχεία της αθλητικής πανδαισίας, της  ευγενούς άμιλλας, του υγιούς ανταγωνισμού και της κοινωνικής παιδείας!

Ένα όμορφο «οπλοστάσιο» εμπλουτισμένο με μια μεγάλη «κυψέλη» αθλητών, με μια έξοχη ομάδα προπονητών και με μια προοδευτική «φουρνιά» διοικητικών μελών, τα οποία έχουν στη ζωή τους ως «οδηγό» το εμείς και όχι το «εγώ»!

 

 

Αυτή, λοιπόν, είναι η φιλοσοφία του Α.Ο. Καβάλας, του πρεσβευτή των «Αργοναυτών», του εκπρόσωπο των εκσυγχρονιστών, του πρόδρομου των ποδοσφαιρικών αρετών…. Αυτών που έχουν κάνει περισσότερο ξακουστό τον ιστορικό αυτόν σύλλογο, αυτών που τον έχουν θέσει, διαχρονικά, ψηλά στην συνείδηση του Έλληνα πολίτη, αυτών, που έχουν οδηγήσει την ιστοσελίδα μας να προβεί σ’ ένα «μινι» αφιέρωμα στις ομάδες Ακαδημιών…

Των τμημάτων, δηλαδή, οι οποίες αποτελούν το…αύριο του μακεδονικού σωματείου, το οποίο, μέσω από τα δύο ακόλουθα «λινικ» https://www.aokavala.gr/ https://www.facebook.com/aokavala/

 

και από την παρακάτω ανακοίνωση στέλνει στο κοινό τα δικά του μηνύματα.  

 

«To Δ.Σ. του Α.Ο.Καβάλα μετά από ενδελεχή έρευνα και με βασικό κριτήριο την αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομής ώστε στο άμεσο μέλλον να αποτελέσουν στην πράξη την βάση της ανδρικής μας ομάδας, ανακοινώνει το προπονητικό δυναμικό της ακαδημίας ποδοσφαίρου για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2018-19:
1. ΒΑΓΕΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ [ Πτυχ.ΤΕΦΑΑ, κάτοχος UEFA B' - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ] 
2. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ [ Πτυχ.ΤΕΦΑΑ, κάτοχος UEFA B’]
3. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΣ [ Κάτοχος UEFA A’, 7έτη προπονητής στα τμ.υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ]
4. ΦΟΥΡΚΑΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ [ Πτυχ.ΤΕΦΑΑ, κάτοχος UEFA C'] 

 

            Η έναρξη της προετοιμασίας για τα τμήματα Κ-16(2003-04) και Κ-14(2005-06), ορίζεται η Δευτέρα 27/8 (ώρα 16:00) Αυγούστου ενώ τα τμήματα Κ-12(2007-08),Κ-10(2009-10), Κ-8(2011-12) και Κ-6(2013+) θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 30/8 (ώρα 16:00). 
           Για εγγραφές ποδοσφαιριστών στην Ακαδημία μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ.Βαγενά Αντώνη (τηλ.:6972 103630) & κ. Πατεράκη Νίκο (τηλ.:6980 989892). Σε ότι αφορά τον ρουχισμό της ακαδημίας, θα υπάρξει συνεργασία με την γνωστή Ιταλική εταιρεία Macron ενώ με την προμήθεια του νέου ρουχισμού θα δίνεται δωρεάν η στολή σε κάθε αθλητή, η οποία και θα είναι κοινή με αυτήν της ανδρικής ομάδας. 

Ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία, τους αθλητές και τον φίλαθλο κόσμο, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!».

 

 

Υ.Γ: Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο μπορεί να δει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/aokavala/

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr