Ο Άρης Πρίνου αναγνωρίζει την συνεισφορά των χορηγών στο έργο τους!

 

 

Τις ευχαριστίες τους στους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν συντελέσει τα μέγιστα στην προσπάθεια τους για την αναβάθμιση του σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα, εξέφρασαν, προ ημερών, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης, τα στελέχη του Άρη Πρίνου.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε και δημόσια τις θερμότατες ευχαριστίες μας σε εκείνους που στέκονται δίπλα στην ομάδα μας.

Είναι πολύ σημαντικό που στις μέρες μας ολόκληρος ο επιχειρηματικός κόσμος του νησιού μας και του νομού μας αντιμετωπίζουν προβλήματα, να υπάρχουν επαγγελματίες με ανεπτυγμένο το αίσθημα της οικονομικής ενίσχυσης προς το σωματείο μας.

Ευχαριστούμε όλες τις εταιρείες, τους επαγγελματίες, τους φορείς και τους πολίτες όλων των ηλικιών που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας.

Επίσης με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση να έχουμε και υποστηρικτές και από την πόλη της Καβάλας και συγκεκριμένα Την οικογένεια Θεοδοσιάδης Σάββα ,Γιάννη και Μάνο που ειδικεύονται στο χώρο εστίασης στην Καβάλα με την ταβέρνα Σάββας στα σφαγεία και Γοργόνες και Μάγκες στον Άγιο Νικόλαο, καθώς με τη χορηγία τους θα βοηθήσει λειτουργικά τον σύλλογο μας.

 

 

«Διαζύγιο» με Βάιο Μαλίμη!

 

 

Παράλληλα με την συμπλήρωση των δύο πρώτων επίσημων αναμετρήσεων της ομάδας, για τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, τα στελέχη του Άρη Πρίνου εξέδωσαν ανακοίνωση, προκειμένου να αναφερθούν στη λύση της συνεργασίας τους με τον Βάιο Μαλίμη και στην ήττα της ομάδας από τον Άρη Πηγών.

«Ύστερα από ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου του Άρη Πρίνου λύνεται η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Βάιο Μαλίμη! Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα!!!

Πρεμιέρα σήμερα για την ομάδα μας με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη πηγών! Μετά από μία εξαιρετική παρουσία δεχτήκαμε ένα γκολ στο 92 όπου και χάσαμε το ματς!! Μόνο θετικά συμπεράσματα βγαίνουν από την παρουσία μας στην Α κατηγορία. Πρεμιέρα και για την καινούργια μας στολή!να ευχαριστήσουμε θερμά τον

Nikos Voultsidis

για τη συνεχή στήριξη της ομάδας!!!».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr