Νίκη επί του πρώτου Κεραυνού και ελπίδα για επιτυχία απέναντι στον δεύτερο!

 

Με το σύνθημα, «Γι’ εσάς Περαμιώτης» ολοκληρώθηκε η πρόσφατη μάχη ανάμεσα στον Βρασίδα και τον Κεραυνό Ελευθερών, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας! Ο ιστορικός σύλλογος επικράτησε, προ ημερών, με σκορ 1-0 του αντιπάλου του, εντός έδρας (σκόρερ οι Λάμσια στο 45’ και Αποστολίδης στο 85’) και προετοιμάζεται για τη διεξαγωγή της δεύτερης συνάντησης του θεσμού απέναντι στον Κεραυνό Κρηνίδων, εντός έδρας. Κάτι το οποίο αναφέρεται, ρητά, στο ακόλουθου Δελτίο Τύπου, το οποίο εκδόθηκε, πρόσφατα, από τα στελέχη του Βρασίδα Νέας Περάμου.

«Πρεμιέρα με το δεξί κερδίσαμε 2-0 τον Κεραυνό Ελεύθερων και συνεχίζουμε!!!!! Αφιερωμένη η Νίκη σε όλους τους Περαμιώτες και ιδιαίτερα στην οικογένεια του καπετάν Κωνσταντή!!!!!!»

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Κεραυνό Ελευθερων την 1η αγωνιστική συνεχίζουμε εντός έδρας και πάλι στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας απέναντι σε έναν άλλο Κεραυνό αυτή τη φορά των Κρηνίδων με στόχο την νίκη και φυσικά το καλό ποδόσφαιρο....Σάββατο στις 4 η ώρα λοιπόν στο γήπεδο μας....!!!».
Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/ourpowerisyou

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr