Ο Α.Σ. Παγγαίου εκσυγχρονίζεται, διαρκώς, στον κοινωνικό χώρο!

 

 

Ιστορικές στιγμές βιώνει, φέτος, ο Α.Σ. Παγγαίου, χαρίζοντας μεγάλο όραμα και την προοπτική της ορθής ανάπτυξης του σωματείου στο κοινό του! Τα οργανωτικά στελέχη του σωματείου από τον Νομό Καβάλας έχουν προχωρήσει στην σύσταση ομάδων υποδομής, κάτι το οποίο αναφέρεται, ρητά, στο ακόλουθο Δελτίο Τύπου, δείχνοντας πως προσβλέπουν σ’ ένα «χρυσό» μέλλον για τον αγαπημένο τους σύλλογο.  

«Σήμερα μετά από αρκετά χρόνια είδαμε τα τμήματα υποδομής μας να δίνουν φιλικά παιχνίδια. Μετά από αρκετές προσπάθειες από την έναρξη της θητείας μας από πέρσι έφτασε η ημέρα που πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια φιλικού χαρακτήρα απέναντι στον Ηρακλή Καβάλας. Τα δύο τμήματα υποδομής μας Κ8 & Κ12 γνώρισαν φιλικές ήττες από τα αντίστοιχα τμήματα του Ηρακλή.

 

 

Το σκορ δεν έχει καμία σημασία, αυτό που μετράει για μας είναι ότι βλέπουμε τα παιδιά του χωριού μας να έρχονται στο γήπεδο και να αθλούνται. Ελπίζουμε στην διάρκεια τής θητείας μας να μεγαλώσουμε και άλλο τα τμήματα μας...σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη».

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον Α.Σ. Παγγαίου μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/athlitikossylogospaggaio

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr