Η ιστορική ομάδα έχει αποκλειστεί από τον θεσμό του Κυπέλλου!

 

 

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε, προ ημερών, το ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης στο πρόσφατο ματς του συλλόγου με αντίπαλο τον Μακεδονικό Αμισιανών για τη διοργάνωση του Κυπέλλου της Α1 Ε.Π.Σ. Καβάλας. Η ιστορική ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, αλλά, εν τέλει, αποκλείστηκε από τη διοργάνωση του Κυπέλλου, με συνέπεια να έχει στρέψει τα βλέμματα της στον εσμό του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του σωματείου, σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

«Ήττα-αποκλεισμός από την επόμενη φάση του κυπέλου κατηγοριών σήμερα το απόγευμα για την ομάδα μας από την ομάδα των Αμισιανών. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό μετά από αδράνεια μας, ωστόσο παρά την ψυχρολουσία είμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δύο καλές στιγμές με τους Καρακεΐσογλου, Χαραλαμπίδη και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο 45ο λεπτό με κεφαλιά του Χαραλαμπίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και πήραν τη νίκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 75ο λεπτό. Τέλος να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Αμυγδαλεώνα για τη φιλοξενία. ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ (Πουρσαΐτίδης) : Ναμοράτζε (45΄Παπαδόπουλος Αν.),Ελευθεριάδης (45΄Παπαδόπουλος Γ.),Γκορόγιας,Νεοκοσμίδης,Ζουμπουλίδης,Κωνσταντινίδης (87΄Κανταΐδης),Χατζάτογλου (35΄Γεωργιάδης),Τζώτζος (80΄Κεΐσογλου),Χαραλαμπίδης,Καρακεΐσογλου,Μποντίνι».

 

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr