Η Δόξα Αμυγδαλεώνα πάλεψε πολύ στο ματς με τον Βρασίδα!

 

Τις αρκετές θετικές εντυπώσεις έκλεψε η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου της Δόξας Αμυγδαλεώνα στο σαββατιάτικο ματς με αντίπαλο τον Βρασίδα Νέας Περάμου, εντός έδρας, στα πλαίσια της α’ φάσης του Κυπέλλου της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας. Η ομάδα του έξοχου προπονητή, Νίκου Καραμπιμπέρη, ηττήθηκε, μεν, από τον αντίπαλο της στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 κανονικός αγώνας, 1-1 παράταση), ωστόσο η εν γένει αγωνιστική της εικόνα έχει αφήσει ικανοποιημένο το φίλαθλο κοινό. Κάτι, άλλωστε, το οποίο φανερώνεται από το περιεχόμενο του ακόλουθου Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του σωματείου, σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

 

 

«Η ΔΟΞΑ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου της ΕΠΣΚ, καθώς ηττήθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι με 4-3 από τον Βρασίδα Νέας Περάμου (κανονική διάρκεια 1-1 / 98' Παπάζογλου, 114' Αποστολίδης)...
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας για την (υπερ)προσπάθεια που κατέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και στους ποδοσφαιριστές του Βρασίδα για τη συνολική εμφάνιση και την πρόκριση τους στην επόμενη φάση...».
 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/DoxaAmygdaleona1947

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr