Εξαιρετική διοργάνωση από τους «κιτρινόμαυρους»!

 

Τη «χρυσή» ευκαιρία να  ξεδιπλώσουν το άφθονο ποδοσφαιρικό τους ταλέντο είχαν, το Σάββατο το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής, Δάτο Καβάλας, πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές τεσσάρων ιστορικών συλλόγων, χάρη στην καταπληκτική διοργάνωση που προγραμμάτισαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ! Οι «κιτρινόμαυροι» διοργάνωσαν μια σειρά από φιλικούς αγώνες στους οποίους μετείχαν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων υποδομής της ΑΕΚ Καβάλας, του Ορφέα Ελευθερούπολης, του Νέστου Χρυσούπολης, αλλά και του Βύρωνα Καβάλας. Παράλληλα, το τμήμα Κ12 της Ένωσης μετέβη, το Σάββατο, στην περιοχή της Χρυσούπολης, προκειμένου να αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Νέστο Χρυσούπολης, χαρίζοντας όμορφο θέαμα και έντονη διασκέδαση στο αθλητικό κοινό. Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη της ΑΕΚ Καβάλας, σχετικά με τα συγκεκριμένα γεγονότα.

 

 

 

«Σήμερα Σάββατο πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας στο Μικρό Δάτο και σε μια καταπληκτική ημέρα, ή Ακαδημία μας είχε την χαρά να φιλοξενήσει την Ακαδημία του Ορφέα Ελευθερουπολης σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, καθώς επίσης και ένα τμήμα του Βύρων Καβάλας(2013)..... επίσης το τμήμα μας Κ12(2009) ταξίδεψε στη Χρυσούπολη και αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι με το αντίστοιχο τμήμα του Νέστου Χρυσούπολης!!

Καταπληκτικά παιχνίδια, υψηλό επίπεδο αγωνιστικό από όλα τα παιδιά των ομάδων, σεβασμός στον αντίπαλο και στο άθλημα, και για αυτό τους αξίζουν όλους πολλά συγχαρητήρια..

 

 

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές και παράγοντες όλων των Ακαδημιών που συμμετείχαν σε όλα αυτά τα φιλικά παιχνίδια σήμερα :

Ορφέα Ελευθερουπολης

Βύρων Καβάλας

Νέστος Χρυσούπολης....».

 

Υ.Γ Περισσότερες πληροφορίες για την Α.Ε.Κ. Καβάλας μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

 

https://www.facebook.com/aekkavalasofficial

  

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr