Ο πρώην κόουτς της ομάδας, Νίκος Καραμπιμπέρης, στο «gipedo.eu»!

 

Θετικές εντυπώσεις, ευχάριστα συναισθήματα και γλυκιές αναμνήσεις έχει αφήσει στον πρώην, πλέον, προπονητή του Φρίξου Πλατανότοπου, Νίκο Καραμπιμπέρη, η συνεργασία με την μακεδονική ομάδα, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Το «gipedo.eu» επικοινώνησε, προ καιρού, με τον ίδιο και ο νυν κόουτς της Δόξας Αμυγδαλεώνα δε δίστασε να χαρακτηρίσει ως πετυχημένη την παρουσία του από την τεχνική ηγεσία του καβαλιώτικου σωματείου.

«Εγώ υπηρέτησα την Φρίξο Πλατανότοπο από τη θέση του προπονητή, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, με ιδιαίτερη επιτυχία. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2018-2019), η ανδρική ομάδα του εν λόγω συλλόγου διατηρήθηκε, με σχετική άνεση, στον… μαραθώνιο της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, ενώ τη φετινή χρονιά το συγκεκριμένο συγκρότημα τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της ίδιας διοργάνωσης.

 

 

Παρ’ όλα αυτά, εγώ δε γινόταν να συνεχίσω να κοουτσάρω το εν λόγω σωματείο, καθώς καθυστέρησαν, προ καιρού, οι απαραίτητες κινήσεις των ανθρώπων του συλλόγου, σχετικά με τον προγραμματισμό του Φρίξου Πλατανότοπου, εν όψει της νέας σεζόν, με συνέπεια να αποχωρήσω από την ομάδα. Στο μεταξύ, δέχθηκα μια δελεαστική πρόταση, εκείνο τον καιρό, από τα στελέχη της Δόξας Αμυγδαλεώνα, με συνέπεια να πω το «ναι» στην προσφορά τους και να προετοιμάζω τα πλάνα μου για το μέλλον του σωματείου», είπε, αρχικά, προ ημερών, ο Νίκος Καραμπιμπέρης, στην ιστοσελίδα μας για να προσθέσει στην συνέχεια.

«Σημαντική αιτία για την αποχώρηση μου από τον Φρίξο Πλατανότοπου αποτέλεσε, προ καιρού, η φυγή ορισμένων ποιοτικών ποδοσφαιριστών από το σωματείο (Γκάγκαλης, Χιονίδης, Μαξούμ).

 

 

Παρ’ όλα αυτά, εύχομαι κάθε επιτυχία στον Φρίξο Πλατανότοπο, εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μιας περιόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συνεργαστώ, ξανά, με τα στελέχη του ΠΑΟΚ Καβάλας, διατηρώντας την ιδιότητα του υπεύθυνου στελέχους των Ακαδημιών του σωματείου. Προπονητές των ομάδων υποδομής του συγκεκριμένου συλλόγου θα είναι οι κύριοι, Κανάτας, Καλλιώρας και Μάκης Καραμπιμπέρης, με την ευχή να συνδυάσουν τα ονόματα τους με επιτυχίες στον ιστορικό σύλλογο».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr