Ο παράγοντας του συλλόγου, Αλέξανδρος Καρακουλίδης (μέση), στο «gipedo.eu»!

 

 

 

 

 

 

Η αγάπη του για τον αθλητισμό και τον τόπο του τον οδήγησε, προ καιρού, στα δρώμενα του ιστορικού συλλόγου, με στόχο ένα καλύτερο…αύριο στο όμορφο αυτό χωριό… Στο Χρυσόκαστρο Καβάλας, στο οποίο εδρεύει ο Φίλιππος, ο οποίος επιστρέφει σε αγωνιστική δράση, πέντε έτη μετά την παύση, «αρματωμένος» με μια ομάδα «εργατών», οι οποίοι προσφέρουν νέα πνοή στο συγκεκριμένο σωματείο.

 

Ένα μέλος της νέας «φουρνιάς» των καθοδηγητών του Φίλιππου δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Καρακουλίδη, ο οποίος μίλησε, προ καιρού, στην ιστοσελίδα μας για την ενασχόληση του με το καμάρι του Χρυσοκάστρου. 

«Εγώ και μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι τρέφουμε ιδιαίτερη αγάπη στον Φίλιππο Χρυσοκάστρου, έχουμε αναλάβει τον προγραμματισμό του ιστορικού συλλόγου, πέντε (5) έπειτα από την αποχώρηση του από την ενεργό δράση. Η ενασχόληση μας με τον σύλλογο ξεκίνησε τον Ιούνιο, με συνέπεια να βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να οραματιζόμαστε ένα «λαμπρό» μέλλον για το σωματείο μας. Πρώτο μας μέλημα ήταν η συγκέντρωση όλων των απαραίτητων στελεχών, οι οποίοι θα οργανώσουν τον Φίλιππο Χρυσοκάστρου, ενώ η δεύτερη κίνηση μας αφορούσε την ολοκλήρωση των έργων ανακατασκευής του γηπέδου της περιοχής μας.  

 

 

Γι’ αυτό τον λόγο, έχουμε προχωρήσει στην σπορά του χλοοτάπητα, όπως και στην επιδιόρθωση των χώρων του αποδυτηρίων και των εξεδρών του γηπέδου. Πρόεδρος του Φίλιππου Χρυσοκάστρου είναι ο πατέρας μου και παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας, Μιχάλης Καρακουλίδης, ο οποίος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον σύλλογο μέχρι το έτος 2014. Εγώ, ο οποίος γεννήθηκα το 1994, αγωνίστηκα, φέτος (2019-2020), στην Α.Ε. Πιερέων ως κεντρικός αμυντικός, ενώ, παλαιότερα, πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στον Φίλιππο Χρυσοκάστρου. Επίσης, έχω αγωνιστεί στον Μακεδονικό Αμισιανών, για ενάμιση χρόνο, ωστόσο τώρα στηρίζω, αμέριστα, τον Φίλιππο Χρυσοκάστρου, με την ευχή να συμβάλλω στην προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου για τον ερχομό νεαρών ποδοσφαιριστών στο σωματείο μας.

 

 

Επιθυμία μας είναι η ευχαρίστηση των, περίπου, 300 κατοίκων του χωριού μας, οι οποίοι θα στηρίξουν τις προσπάθειες μας με σκοπό να αισθανθούν περήφανοι για την πορεία του Φίλιππου Χρυσοκάστρου. Σε ό,τι αφορά τους στόχους της ομάδας, στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, επιδίωξη μας είναι η κατάκτηση μιας ικανοποιητικής θέσης στον βαθμολογικό πίνακα και γιατί όχι στη διεκδίκηση της ανόδου στον…. μαραθώνιο της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας.

 

Εποχή Κωνσταντάρα και Παρμενίδου!

 

Οι δύο πρώτες κινήσεις των ανθρώπων του Φίλιππου Χρυσοκάστρου, στην προσπάθεια τους να οργανώσουν, σωστά, το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, αφορούν την πρόσληψη του Μανώλη Κωνσταντάρα και της Ντανιέλας Παρμενίδου, για την στελέχη του προπονητικού επιτελείου του σωματείου. Κάτι το οποίο φανερώνεται από το περιεχόμενο του ακόλουθου Δελτίου Τύπου, το οποίο έχει εκδοθεί από τα στελέχη του σωματείου.

 

 

«Ο Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΥΣΟΚΑΣΤΡΟΥ και ο πρόεδρος του ήρθε σε συμφωνία για τη θέση του προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου, με τον ΜΑΝΩΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ καθώς και με την ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΠΑΡΜΕΝΙΔΟΥ. Οι δυο τους θα αποτελέσουν το προπονητικό «team» της ομάδας μας την νέα σεζόν.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβαν και να βοηθήσουν τα μέγιστα για περισσότερες επιτυχίες της ομάδας».

 

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr