Ο πρώην κόουτς του συλλόγου, Λευτέρης Τουρασανίδης, στο «gipedo.eu»!

 

Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που ο Φίλιππος Χρυσοκάστρου αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και επτά από τότε που ο Λευτέρης Τουρασανίδης προπόνησε για τελευταία φορά την αγαπημένη του ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, τα συναισθήματα, χαράς, αγάπης και περηφάνιας, για το σωματείο του χωριού του δεν μπορεί παρά να έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένα στην καρδιά του, ειδικά τώρα που το καμάρι του Χρυσοκάστρου ετοιμάζεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση. Το ίδιο, άλλωστε, μας είπε και ο ίδιος, προ ημερών, στην ιστοσελίδα μας, ελπίζοντας, πάντα, στην προοδευτική πορεία του Φίλιππου Χρυσοκάστρου σ’ όλα τα επίπεδα.

 

 

 

«Έχω υπηρετήσει τον Φίλιππο Χρυσοκάστρου, αρκετά έτη και έχω διατηρήσει στενούς δεσμούς με τον ιστορικό αυτόν σύλλογο. Ο Φίλιππος Χρυσοκάστρου απέχει πέντε (5) έτη από τις αγωνιστικές δραστηριότητες των Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Καβάλας και αυτό τον καιρό προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Εγώ βοηθώ όσο μπορώ τον συγκεκριμένο σύλλογο, σεβόμενος, φυσικά, την προσφορά μου σ’ αυτόν, αλλά και το ότι κατάγομαι και διαμένω στο συγκεκριμένο χωριό», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του κ. Λευτέρη Τουρασανίδη, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

 

 

«Το γήπεδο στο χωριό του Χρυσοκάστρου, στο οποίο εδρεύει ο σύλλογος μας, δε βρισκόταν, μέχρι πριν λίγο καιρό, σε καλή κατάσταση, λόγω της έλλειψης αυτόματου φωτισμού, αλλά και των άστατων αποδυτηρίων τα οποία διαθέτει. Το Χρυσόκαστρο, το οποίο βρίσκεται πλησίον της Νέας Περάμου, του Μυρτοφύτου, του Ελαιοχωρίου, χρειάζεται τη βοήθεια των παλιών παραγόντων του σωματείου (αδερφοί Μαυρέα, Χατζησάββα, Παλληκαρά), αλλά και των νυν παραγόντων του συγκεκριμένου συλλόγου. Εύχομαι κάθε επιτυχία και πρόοδο στον Φίλιππο Χρυσοκάστρου».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr