Ο προπονητής του Αστέρα Φωλιάς, Λευτέρης Τουρασανίδης, στο "gipedo.eu"!

 

 

 

 

Επτά μήνες γεμάτοι πλούσιες εμπειρίες σ΄ έναν σύλλογος, ο οποίος διακρίνεται τις εξαιρετικές του, διαχρονικά, πορείες… Περίπου, μισή σεζόν, σε μια ανδρική ομάδα με όραμα ένα «χρυσό» μέλλον, με κίνητρο το «λαμπρό» παρών, αλλά και με αρωγό την αμέριστη στήριξη της διοίκησης και την παρότρυνση από το δικό της κοινό…

 

 

Κάπως έτσι μπορεί να περιγράψει κάποιος τη, μέχρι τώρα, σχέση του έμπειρου προπονητή, Λευτέρη Τουρασανίδη, με τον Αστέρα Φωλιάς, ο οποίος αποτελεί για τον ίδιο, μια ιδανική ευκαιρία για επιτεύγματα πολλά! Κυρίως, όμως, αυτό που ο Καβαλιώτης κόουτς κοιτά πιο σοβαρά, δεν είναι άλλο από την εδραίωση της ανδρικής ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, όπως μας ανέφερε στην πρόσφατη ομιλία του στην ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιώντας όμορφα λόγια και αισθανόμενος ιδιαίτερη περηφάνια! Όχι μόνο επειδή συνεργάζεται με αξιόλογα διοικητικά στελέχη, αλλά και γιατί διαβλέπει πως ο Αστέρας Φωλιάς έχει τα φόντα να κοιτάξει στο μέλλον ακόμα πιο μακριά.

  

 

«Εγώ ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Φωλιάς, τον Δεκέμβριο του 2019, με σκοπό την άνετη σωτηρία της ομάδας στον… μαραθώνιο της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας. Ο στόχος μας, εν τέλει, υλοποιήθηκε, πριν λίγο καιρό, αν και η ομάδα μας θα μπορούσε να τερματίσει  σε ψηλότερη θέση στην συγκεκριμένη διοργάνωση, εφόσον, βέβαια, δεν πρόκυπτε η γνωστή παγκόσμια πανδημία. Εκτιμώ πως η ομάδα μας στάθηκε, φέτος, άτυχη, καθώς είχε βρει τον ρυθμό της και θα βάδιζε σε ακόμα καλύτερο δρόμο, ύστερα από την πολύ σπουδαία νίκη με αντίπαλο τη Δόξα Αμυγδαλεώνα με σκορ 1-0, εκτός έδρας», ήταν, προ ημερών, τα λόγια του Λευτέρη Τουρασανίδη, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

«Επίσης, είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κλίμα, το οποίο επικρατεί στον σύλλογο, καθώς ο Αστέρας Φωλιάς λειτουργεί σα μια αγαπημένη οικογένεια με στόχο την εξέλιξη του σ’ όλους τους τομείς. Ακόμα, η γενικότερη οργάνωση του σωματείου μπορεί να χαρακτηριστεί ως καλή, ενώ η στήριξη του κοινού στην προσπάθεια της ομάδας μας ήταν, φέτος, έντονη.

 

 

Όχι μόνο τον καιρό, τον οποίο η ομάδα κέρδιζε τους αντιπάλους τους, αλλά και τότε που ο Αστέρας Φωλιάς γνώρισε μερικές συνεχείς ήττες. Εύχομαι, λοιπόν, ο τρόπος αντιμετώπισης της ομάδας από τους φιλάθλους μας να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις τοπικές ομάδες της χώρας μας», ήταν οι επόμενες κουβέντες του κ. Λευτέρη Τουρασανίδη, ο οποίος αναφέρθηκε, στην συνέχεια, στους προσεχείς στόχους του σωματείου. «Εν όψει της επόμενης σεζόν, ο Αστέρας Φωλιάς θα επιδιώξει να καταξιωθεί στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, με την ευχή να τερματίσει σε μια ικανοποιητική θέση. Μακάρι, λοιπόν, να εδραιωθεί ο Αστέρας Φωλιάς στην Α’ τοπική κατηγορία, κάτι το οποίο λείπει από το χωριό μας».

 

 

 

 

Παράλληλα, ο Λευτέρης Τουρασανίδης, προέβη, πρόσφατα, μέσω της σελίδας του Αστέρα Φωλιάς στο «facebook», αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην ομάδα την οποία υπηρετεί τους τελευταίους μήνες.

 

«Το ποδόσφαιρο στον ΑΣΤΕΡΑ ΦΩΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ η αγάπη της τοπικής κοινωνίας και των φιλάθλων .Επίσης ένα προσωπικό στοίχημα του πρόεδρου που ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ομάδες το έχουν και αυτό είναι από μόνο του επιτυχία. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ..ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΛΗΘΑΡΑΚΙ».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr