Νέες κινήσεις από τα στελέχη του μακεδονικού σωματείου!

 

Η επικείμενη γιορτή της Θράκης Γραβούνας δε θα διεξαχθεί, τελικά, αλλά οι σύγχρονες κινήσεις των ανθρώπων του σωματείου συνεχίζονται με βήματα γοργά! Η μακεδονική ομάδα έχει προχωρήσει στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών (Τουμανίδης και Τσομπανίδης) και ευελπιστεί να διαγράψει μια θετική ρότα στο νέο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας. Κάτι το οποίο αναφέρεται μέσω των δύο ακόλουθων Δελτίων Τύπου, τα οποία έχουν εκδώσει, τον τελευταίο καιρό, τα στελέχη του συλλόγου.

 

«Δυο σημαντικές προσθήκες για την ομάδα μας ενόψει της νέας χρονιάς ο Δημήτρης Τουμανιδης ερχόμενος από Κεραμωτή στη θέση του κεντρικού αμυντικού και ο Φώτης Τσομπανιδης ερχόμενος από Φιλίππους ο ποιος αγωνίζεται στα άκρα τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΘΡΑΚΗΣ και τους ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες!».

 

«Ήμαστε στην δυσάρεστη θέση να αναβάλλουμε το γλέντι της ομάδα μας στης 25 Ιουλίου, με γνώμονα πάντα το καλό του συμπολίτη μας και έπειτα από τα αυστηρά μετρα που έχουν παρθεί από της αρμόδιες αρχές η εκδηλώσει ακυρώνετε.
Υ.Γ1 Ραντεβού στης 14 Αυγούστου
Υ.Γ2 ευχαριστούμε τον κόσμο για το τεράστιο ενδιαφέρον
#ΘΡΑΚΗΕΙΣΑΙ».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr