Η ζωντανή ιστορία του Μ.Α. Αντιφιλίππων, Νίκος Χατζηιορδάνου, στο «gipedo.eu»!

 

 

 

«Οι μεγάλες αγάπες πάνε στον Παράδεισο», αναφέρουν οι διανοούμενοι και μάλλον αυτή η ρήση ταιριάζει «γάντι» στην περίπτωση του Μ.Α. Αντιφιλίππων! Το ιστορικό σωματείο, το οποίο έχει χαρίσει αμέτρητες συγκινήσεις στο κοινό του Νομού Καβάλας, απέχει, την τελευταία διετία από την ενεργό δράση, χωρίς, όμως, να έχει σβήσει από τις καρδιές ορισμένων ανθρώπων, οι οποίοι έχουν, διαχρονικά, μοχθήσει με σκοπό την προοδευτική ρότα του.

 

 

Πόσο μάλλον από το νου του, επί σειρά ετών, ποδοσφαιριστή και «ψυχής» του Μ.Α. Αντιφιλίππων, Νίκου Χατζηιορδάνου, ο οποίος μίλησε, προ ημερών, στην ιστοσελίδα μας για τη μεγάλη του αγάπη, η οποία, ευτυχώς, έχει, ήδη, διαβεί την πύλη του αθλητικού παραδείσου! 

 

«Το καλοκαίρι του 2018, τα στελέχη της διοικούσας επιτροπής του Μ.Α. Αντιφιλίππων αποφάσισαν την αναστολή της λειτουργίας του ιστορικού μας σωματείου, με συνέπεια να παραμείνει αδρανές το ανδρικό μας τμήμα. Περίπου ένα έτος μετά, όμως, εγώ σε συνεργασία με μερικούς παλιούς ποδοσφαιριστές του Μ.Α. Αντιφιλίππων, αποφασίσαμε τη δημιουργία αναπτυξιακών ομάδων, με απώτερο σκοπό την επιστροφή του συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα.

 

 

Κάτι τέτοιο συνέβη, ύστερα από τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου και φυσικά κατόπιν της βοήθειας των κ. Παναγιώτη Λίτσα και Χρήστου Σγουρίδη. Προσεχής στόχος του Μ.Α. Αντιφιλίππων είναι η συμμετοχή δύο αναπτυξιακών τμημάτων στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καβάλας και απώτερος σκοπός μας είναι δημιουργία της ανδρικής μας ομάδας με γηγενείς ποδοσφαιριστές. Ας μη λησμονούμε, άλλωστε, πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χάλασε όταν συγκεντρώθηκαν σ’ αυτό τον χώρο πολλοί λεγεωνάριοι παίκτες!».  

 

 

 

«Αγγελικές» στιγμές με Άγγελο στους Αντιφίλιππους!

 

Εν συνεχεία, ο Νίκος Χατζηιορδάνου, αναφέρθηκε στην αθλητική διαδρομή του στον χώρο, μιλώντας για τους εκάστοτε «σταθμούς» στην καριέρα του.

«Η αθλητική μου καριέρα είχε αφετηρία τον Μ.Α. Αντιφιλίππων, έχοντας ως προπονητή τον μεγάλο δάσκαλο μου, Άγγελο Κυρανούδη, ο οποίος αποτελεί, πλέον, προπονητικό στέλεχος των ομάδων υποδομής του Α.Ο. Καβάλας.

 

 

Στην συνέχεια, συνεργάστηκα με τον προπονητή, Φώτη Καλπάκη, στην ίδια ομάδα, εν συνεχεία με τους Κυριάκο Σταυρίδη, επί σειρά τριών ετών, αλλά και με τον κ. Σταύρο Ιωάννου στην συνέχεια. Ακολούθως, εγώ μετακόμισα στην πόλη των Σερρών, προκειμένου να σπουδάσω την επιστήμη του Πολιτικού Μηχανικού δομικών έργων. Τότε, συμμετείχα στις προπονήσεις της ομάδας, Χρυσό Σερρών, μαζί με τον Ιορδανίδη, τον οποίο καλοέβλεπε, τότε, ο αείμνηστος προπονητής του ΟΦΗ, Έγκεν Γκέραρντ, προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ της κρητικής ομάδας. Επίσης, παράλληλα με την συμμετοχή μου στις προπονήσεις του Χρυσού, πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στην Ένωση Παγγαϊικού Δρυάδας, ενώ στην συνέχεια επέστρεψα στον Μ.Α. Αντιφιλίππων, συνεργαζόμενος με τον προπονητή και πάλαι ποτέ τερματοφύλακα του Ορφέα Ελευθερούπολης, Κώστα Απαζίδη.

 

 

Ακολούθως, τα στελέχη της ίδιας ομάδας συνεργάστηκαν, ξανά, με τον Κυριάκο Σταυρίδη, ωστόσο εγώ αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο (2009), λόγω του σοβαρού τραυματισμού τον οποίο υπέστηκα στον ώμο, σε ηλικία 36 ετών. Μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν η άνοδος του Μ.Α. Αντιφιλίππων στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, υπό τις οδηγίες του κ. Άγγελου Κυρανούδη, χωρίς, μάλιστα, να υποστεί η ομάδα κάποια ήττα, κατά τη διάρκεια της σεζόν», τόνισε, προ ημερών, ο κ. Νίκος Χατζηιορδάνου, ο οποίος δηλώνει φίλαθλος του Παναθηναϊκού, έχοντας, μάλιστα, τον Κριστόφ Βαζέχα, ως πρότυπο στα πρώτα χρόνια της αθλητικής του καριέρας.

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr