Τα αρχικά σχέδια των ανθρώπων του συλλόγου, εν όψει της νέας σεζόν!

 

«Φωτιά μου και εσύ και αέρας στο σύνορο τούτης της ημέρας το γέλιο σου δώσε μου και γίνε του φως μου χρυσόμαλλο τέρας!», είναι οι κυριότεροι στίχοι ενός εντυπωσιακού άσματος, το οποίο, μάλλον, έχει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση του Θεαγένη Θάσου! Η ιστορική ομάδα από το όμορφο ελληνικό νησί βρίσκεται, αυτό το χρονικό διάστημα, σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας της και ευελπιστεί σ’ ένα λαμπρό μέλλον με την ευχή να βιώσει τις «χρυσές» στιγμές του παρελθόντος.

 

 

Η επανεκλογή του κ. Καφετζή στη θέση του Προέδρου του σωματείου, η πρόσληψη του κ. Μωραϊτη, ο οποίος αντικατέστησε τον εξαιρετικό κόουτς, Τέλμαν Παπαδόπουλο, όπως και η επιθυμία των μελών του σωματείου για την σωστή οργάνωση του συλλόγου, με κυριότερη στόχευση στην εξέλιξη κάθε αθλητή, διαμορφώνουν ένα όμορφο κλίμα στις τάξεις του Θεαγένη Θάσου, εν όψει της επόμενης χρονιάς (2020-2021). Κάτι το οποίο είναι φανερό από το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του σωματείου και αναδημοσιεύεται παρακάτω.

 

 

 

«Έπειτα τις εκλογές που διεξήχθησαν την Τρίτη 30/6 το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο Α.Ο ΘΕΑΓΈΝΗΣ ΘΑΣΟΥ 1969 συγκροτήθηκε σε σώμα έπειτα από την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1/7 και έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Νίκος Καφετζής
Αντιπρόεδρος:Γιάννης Δημητριαδης Γενικός Γραμματέας:Σταύρος Πετσινακης Ταμίας:Τάσος Συκουδης
Γενικός Αρχηγός:Κώστας Πατες
Υπεύθυνος Ακαδημιών :Δέσποινα Τσαλικη Υπεύθυνος Ιματισμού: Θεοδόσης Μανδενιώτης.

 

 

Αναπληρωματικά μέλη
Βικτωρ Αλμπάνης
Δημήτρης Αλπας
Γιάννης Κοντοστολης

Με κοινούς στόχους,υπομονή,επιμονή, και μεγάλη θέληση για έργο είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την νέα αθλητική χρονιά με εσάς φυσικά αρωγούς!!

 

«Η οικογένεια του Θεαγενη ευχαριστεί τον Τελμαν Παπαδόπουλο για την όμορφη χρονια και για την βοήθεια του στο να μπουνε σωστές βάσεις για την συνέχεια,και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον.Καλωσοριζουμε τον Κώστα Μωραΐτη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και μια εποικοδομητική χρονια!!!».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr