Τα πρώτα πλάνα της νέα εποχής από το μακεδονικό σωματείο!

 

 

Λίγες ημέρες έπειτα από την πρόσληψη του έξοχου προπονητή, Παύλου Προβατίδη, στην τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος, τα στελέχη της Δόξας Αμυγδαλεώνας, έχουν προβεί στις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να λάβουν από το κοινό την επιβράβευση του πρώτου τιμήματος! Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ομάδας, η οποία τερμάτισε, φέτος, στην 4η θέση του… μαραθωνίου της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, έχουν προχωρήσει σε μια σειρά από ανανεώσεις και ανακατατάξεις στο ρόστερ του ανδρικού συγκροτήματος, ελπίζοντας στην περαιτέρω αναβάθμιση της ομάδας από τον εν λόγω χωριό! Αναλυτικά, λοιπόν, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει οι οργανωτικοί παράγοντες του συγκεκριμένου σωματείου, σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στον σύλλογο.

 

 

 

«Με τον ασπρόμαυρο αετό στο στήθος θα αγωνίζονται και την επόμενη χρονιά οι Γιώργος Ομηρίδης και Σταύρος Τσανουσίδης!

Αμφότεροι υπήρξαν παιδιά των ακαδημιών της Δόξας Αμυγδαλεώνα και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό όχι μόνο για να επιστρέψει η ομάδα μας στην Α' κατηγορία, αλλά και για να έχει μια αξιόλογη παρουσία στο περσινό πρωτάθλημα».

 

 

«Η Δόξα Αμυγδαλεώνα ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους Δημήτρη Τσαρούχα και Κώστα Γιορμπαλίδη!

Ο πρώτος με την εμπειρία και την ποιότητα του και ο δεύτερος με το ταλέντο και το ιδιαίτερο πάθος που επέδειξε σε πολλές αναμετρήσεις, έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα μας αφενός μεν να εξασφαλίσει εγκαίρως την παραμονή της στην Α' κατηγορία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και αφετέρου να αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια από τη φίλαθλη κοινή γνώμη, για τη συνολική της απόδοση ακόμη και στις πιο δύσκολες έδρες του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου».

 

 

«Ο Δημήτρης Βουλγαράκης, μετά από έξι (6) προσφοράς (πρώτη ομάδα, Ακαδημία, παλαίμαχοι), έλυσε τη συνεργασία του με τη Δόξα Αμυγδαλεώνα.

 

 

Η άψογη συμπεριφορά του, η αγάπη προς τα παιδιά και οι αδιαμφισβήτητες γνώσεις του, έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα μας να σταθεί με αξιοπρέπεια και επάρκεια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής.

Η οικογένεια της ΔΟΞΑΣ δεν πρόκειται να ξεχάσει τις πολύ όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί...

Ο Δημήτρης θα είναι πάντα ένας από μας...».

 

 

 

 

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr