Νέες επιτυχημένες κινήσεις από τον ιστορικό σύλλογο!

 

Η φετινή σεζόν (2019-2020) ολοκληρώθηκε, η Θράκη Γραβούνας αρκετά «δώρα» στο κοινό της δώρισε και η καινούργια χρονιά επιφυλάσσει πιο ευχάριστες εκπλήξεις, αφού τα στελέχη του ιστορικού σωματείου έχουν άφθονη δύναμη αντλήσει! Το μακεδονικό, λοιπόν, συγκρότημα είναι παρών, για δεύτερη απανωτή σεζόν, ελπίζοντας να δράσει δυναμικά στο αθλητικό προσκήνιο.

Η επικείμενη διεξαγωγή της καλοκαιρινής γιορτής με θρησκευτικό χαρακτήρα, η οποία θα λάβει χώρα στο κέντρο του χωριού στις 25 Ιουλίου, πρόκειται να αποτελέσει την απαρχή των σύγχρονων ενεργειών από τον σύλλογο αυτόν, ενώ ο προγραμματισμός της ανδρικής ομάδας, εν όψει του επόμενου… μαραθωνίου, θα μοιάζει με όαση στο «τούνελ» του ελληνικού αθλητισμού.

 

 

Η πρόσληψη, λοιπόν, του εξαιρετικού και έμπειρου προπονητή, Χρήστο Καϊτατζόπουλου, στο «τιμόνι» της ιστορικής ομάδας, οι οχτώ ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, συνθέτουν το «παζλ» των, μέχρι τώρα επιτυχιών του συλλόγου από τον Νομό Καβάλας, όπως αναφέρεται, αναλυτικά, στο ακόλουθο Δελτίο Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει οι διοικούντες του σωματείου από το χωριό της Βόρειας Ελλάδας.

 

«Μετράμε αντίστροφα να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία...στης 25 Ιουλίου σας περιμένουμε στο προαύλιο χώρο της Αγίας Παρασκευής να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας..κοντά μας για μια ακόμα χρονιά ο Γιώργος Κουμουλίδης και η Γεωργία Ταστσόγλου παρέα με την υπέροχη ορχήστρα τους....μην λείψει κανείς #ΘΡΑΚΗΕΙΣΑΙ

 

 

 

Καλώς ορίζουμε στην ομάδα μας τον Χρήστο Καιντατζοπουλο έναν άνθρωπο ο οποίος έχει συνδυάσει το όνομά του με την γ εθνική δις με τον Νεστο Χρυσουπολης και μια με τον κεραυνό Περνης.... έμπειρος και γεμάτος όρεξη για δουλειά έτοιμος να καθοδήγηση την ομάδα μας στην νέα Β κατηγορία....Χρηστο σε καλός ορίζουμε στην οικογένεια της ΘΡΑΚΗΣ και σου ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

 

 

«Οχτώ νέες ανανεώσεις για την ομάδα μας 8 ποδοσφαιριστές που ο καθένας έβαλε το δικό του λιθαράκι με την προσωπικότητα που τον διακρίνει ξεχωριστά,μαζί μας για την νέα χρονιά θα είναι ο Γιώργος Καπετάνιος Ισαάκ Ναθαναηλιδης Γιώργος Μαγούλας Παύλος Χοντος Κωνσταντίνος Ράφτης Σωτήρης Μπλιατζε Στέφανος Σαρατζης Άρης Λωλης Γιάννης Μαλλιδης.

 

 

«Σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας με ένα ποδοσφαιριστή που αν κάτι τον χαρακτηρίζει είναι η δύναμη το πάθος και θελήσει να βγαίνει πάντα νικητής,καλώς ήρθες Παναγιώτη Βαρνιτσιωτη!!».

 

 

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr