Παρελθόν από τον Μ.Α.Ορφανίου ο Τάσος Μαυρέας!

 

Το δικό του συγκινητικό «αντίο» στον, επί σειρά δύο ετών, Πρωταθλητή με την ομάδα του Μ.Α. Ορφανίου είπαν, προ ημερών, τα στελέχη του μακεδονικού σωματείου, το οποίο θα συμμετάσχει στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχει εκδώσει τα στελέχη του συλλόγου σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

 

«Ο αριστερός μπακ-χαφ Τάσος Μαυρέας Tasos Mavreas είχε έρθει πέρσι στην μέση της σεζόν στον #ΜΕΓΑ και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β' κατηγορία δίνοντας άλλον αέρα στην αριστερή πτέρυγα της ομάδας .
Φέτος ήταν σταθερά από αυτούς που έπιαναν υψηλά στάνταρ απόδοσης , όπου με την ταχύτητα και την τεχνική του η ομάδα φαίνονταν πολύ αποτελεσματική από την δική του μεριά !
Ο τραυματισμός του τον άφησε αρκετές αγωνιστικές εκτός όμως με σκληρή δουλειά στην αποθεραπεία κατάφερε να επανέλθει στις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές όπου ο #ΜΕΓΑΣ με ένα σερί 5 στα 5 στο τέλος κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α' ΕΠΣΚ.
Δυστυχώς όμως σήμερα στις επαφές που είχε η Διοίκησης με τον δις Πρωταθλητή , δεν βρέθηκε η χρυσή τομή συμφωνίας συνέχισης συνεργασίας των δύο πλευρών.
Έτσι ο #ΜΕΓΑΣ αποδεσμεύει τον παίχτη του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην πορεία όπου σίγουρα θα είναι επιτυχημένη σε όποια ομάδα και αν συνεχίσει !

#ΜΑΥΡΕΑΣ_ΜΙΑ_ΦΟΡΑ_ΜΕΓΑΣ_ΠΑΝΤΑ_ΜΕΓΑΣ».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr