Ιστορικής σημασίας ενέργεια από τα στελέχη του μακεδονικού σωματείου!

 

Σε μια από τις καλύτερες κινήσεις στην πολύχρονη ιστορία της έχει προβεί, φέτος, η Δόξα Αμυγδαλεώνα, στην προσπάθεια της να διεκδικήσει ένα αξιόλογο στόχο στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας! Ο σύλλογος, ο οποίος τερμάτισε, φέτος, στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του… μαραθωνίου της Α’ τοπικής κατηγορία,ς έχει προσλάβει για τη θέση του αντικαταστάτη του υπέροχου κόουτς, Θωμά Ματρακούκα, τον πολύπειρο προπονητή, Νίκο Καραμπιμπέρη.

Ο κ. Καραμπιμπέρης, ο οποίος ο οποίος έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της Ε.Π.Σ Καβάλας, όπως και στον Α.Ο. Καβάλας, πρόσφερε, φέτος, με τεράστια επιτυχία τις υπηρεσίες του στον Φρίξο Πλατανότοπου, οδηγώντας τον στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Ε.Π.Σ Καβάλας. Αναλυτικά, λοιπόν, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, την οποία έχουν εκδώσει τα στελέχη της Δόξας Αμυγδαλεώνας, σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο έχει ιστορική σημασία για τον μακεδονικό σύλλογο.

 

 

«Η Δόξα Αμυγδαλεώνα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Νίκο Καραμπιμπέρη.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός εργάστηκε στον ΑΟΚ και τη Βέροια στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, ενώ είχε την τεχνική καθοδήγηση του Ορφέα Ελευθερούπολης στη Γ’ εθνική, της Α.Ε. Πιερέων στη Δ’ εθνική και της Νέας Περάμου, του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, του Αστέρα Φωλιάς και του Φρίξου Πλατανοτόπου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ.

Νίκο, καλώς ήρθες στην οικογένεια της Δόξας!».

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον Νίκο Καραμπιπέρη μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

http://www.gipedo.eu/index.php/podosfairo/eps-kavalas/2354-asteras-tis-folias-tou-paok-kavalas-vasilias

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr