Ξανά σε δράση η ιστορική μακεδονική ομάδα!

 

Με πλατιά χαμόγελα αισιοδοξίας για τη ρότα της ομάδας και έντονη αγάπη γι’ αυτήν, οι άνθρωποι του Πανιώνιου Ξεριάς ανακοίνωσαν, προ ημερών, την επιστροφή του ιστορικού σωματείου στην ενεργό δράση, ένα έτος έπειτα από την αποχώρηση του από τους θεσμούς της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Τα στελέχη του ιστορικού συλλόγου εξέδωσαν, προ ημερών, το παρακάτω Δελτίο Τύπου, μέσω του οποίου έχουν γνωστοποιήσει στο κοινό και την έναρξη της συνεργασίας τους με τον έμπειρο προπονητή, Μανώλη Δρόσο.

«Γεμάτος χαρά και όρεξη για τη νέα αθλητική χρονιά, ο Πανιώνιος Ν.Ξεριά ανακοινώνει προς το φίλαθλο κοινό, αφενός την ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου, αφετέρου δε την επιστροφή της ομάδας στο χορτάρι! Ευχόμαστε μία δημιουργική χρονιά γεμάτη με αθλητικά δρώμενα προ πάντων όμως υγεία!

Πρόεδρος:Καμπανιδης Κώστας.
Αντιπρόεδρος:Τσουμακης Δημήτρης.
Γενικός Γραμματέας:Χατζογλιδης Δημήτρης. Ταμίας:Χαχαμιδης Λευτέρης. Γενικός Αρχηγός: Μπουτζουκιδης Σάκης. Έφορος Γηπέδου: Μπίλιας Μιχάλης. Έφορος Ιματισμού:Κοτσαμπασιδης Χρήστος. Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Μπουτζουκιδης Νίκος. Ειδικός Γραμματέας:Ποιμενοπουλος Κώστας. Μέλος:Παγωνοπουλος Παρασκευας. Μέλος:Τσότρας Ζαχαρίας. Μέλος:Μπίλιας Δημήτρης. Μέλος:Μπίλιας Αντώνης. Με εκτίμηση το Δ.Σ του Συλλόγου.

 

 

«Οδηγός» ο Μάνος Δρόσος!

 

«Το Δ.Σ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του για τη νέα σεζόν με τον προπονητή Δρόσο Μανώλη! Ωστόσο πρέπει να τονιστεί η άριστη συνεργασία με τον προπονητή και κατά το παρελθόν, όταν με την συμβολή του, ο Σύλλογος μας κατέκτησε το πρωτάθλημα χωρίς ήττα! Ευχόμαστε παρόμοια αποτελέσματα απο καρδιάς!

με εκτίμηση
το Δ.Σ του Συλλόγου

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr