Σημαντικές κινήσεις από τα στελέχη του μακεδονικού σωματείου!

 

 

Σε τρεις πολύ σημαντικές κινήσεις έχουν προχωρήσει, τον τελευταίο καιρό, τα στελέχη της Θράκης Γραβούνας, στην προσπάθεια τους να οργανώσουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το ρόστερ της ιστορικής ομάδας, εν όψει της επόμενης χρονιάς. Τα στελέχη του μακεδονικού συλλόγου έχουν εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση, σχετικά με τις τρεις ενέργειες, στις οποίες έχουν προβεί.

«Συνέχεια ανανεώσεων για τον σύλλογο μας με ακόμα 2 νεαρά παιδιά τον Απόστολο Γαζγαλιδη και τον Κωνσταντίνο Τσαλόπουλο ο Αποστολος ερχόμενος από την κ17 Νέστου κάνει ντεμπούτο στο ανδρικό πρωτάθλημα την σεζόν 2019-20 δείχνοντας στοιχεία ενός ώριμου και σοβαρού ποδοσφαιριστη, ο Κωνσταντίνος ένα παιδί από τα σπλάχνα της Θράκης θα αποδείξει φέτος τον λογο για τον οποίο πιστεύουν στον σύλλογο στο ταλέντο του!

Για ένα ακόμα χρόνο θα συνεχίζει να φοράει τα ερυθρόλευκα ένας από τους βασικούς πυλώνες της περσινής χρονιάς και δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον ταλαντούχο Δημήτρη Μαρκακη,Ενας ώριμος ποδοσφαιρικά χαρακτήρας που σε κάθε αγωνιστική αποδεικνύε τον λόγο για τον οποίο αγαπήθηκε γρήγορα από τον φίλαθλο κοσμο της Θρακης!!!!».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr