Ολοκληρώθηκε η συμφωνία ανάμεσα στον έμπειρο προπονητή και τον Μ.Α. Ορφανίου!

 

Ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης θα συνεχίσει να καθοδηγεί τον Μ.Α. Ορφανίου, εν όψει της διεξαγωγής του επόμενου Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Όπως αναφέρεται στο περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του μακεδονικού σωματείου, ο κόουτς, ο οποίος έχει συνδυάσει το όνομα του με την άνοδο της ανδρικής ομάδας στη Γ’ Εθνική από τον… μαραθώνιο της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, προετοιμάζεται, πλέον, για την επόμενη μέρα στον σύλλογο. Με την ελπίδα, φυσικά, να είναι αυτή το ίδιο καλή, αν όχι ευτυχέστερη, από τις προηγούμενες ημέρες τις οποίες διένυσε ο Μ.Α. Ορφανίου.

 

 

«Κοινή πορεία !!!

Ο Μαέστρος των επιτυχιών ,

ο άνθρωπος που γύρισε στον #ΟΡΦΑΝΙ πριν δύο χρόνια -με την ιδιότητα του προπονητή αυτήν την φορά- για έναν και μοναδικό σκοπό , την επιστροφή του #ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στα ΕΘΝΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ήρθε σε συμφωνία ανανέωσης συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο με την Διοίκηση !

Δύο χρόνια , ισάριθμα πρωταθλήματα και επιστροφή στην Γ' Εθνική και όχι μόνο , είναι τα επιτεύγματα της ομάδας μας κάτω από τις οδηγίες του Μπάμπη Χρυσοστομίδη

Babis Xrisostomidis

 

Η Διοίκηση με πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και τις ικανότητες του , θέλει να τον ευχαριστήσει για όσα πρόσφερε μέχρι τώρα αλλά και να του ευχηθεί υγειά και καλή δύναμη ώστε να συνεχίσει την κούρσα των επιτυχιών και την νέα χρονιά !!!

#ΜΕΓΑΣ_ΚΑΙ_ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ_ΞΑΝΑ_ΜΑΖΙ_ΣΤΗ_Γ_ΕΘΝΙΚΗ

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr