Σε «φουλ» ρυθμούς ο σχεδιασμός του Βρασίδα Νέας Περάμου!

 

Λίγες ημέρες έπειτα από την ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών στον αθλητικό σύλλογο, τα στελέχη του Βρασίδα Νέας Περάμου έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να στελεχώσουν, επαρκώς, το ρόστερ της ανδρικής ομάδας, εν όψει της αγωνιστικής περιόδου, 2020-2021! Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο φανερώνει τις κινήσεις των στελεχών του σωματείου.

 

«Και αφού τελειώσαμε με τα Εκλογικα-Διοικητικα ήρθε η ώρα για δουλειά.....

Ανανέωση πρώτη:ΑΛΕΞΗΣ ΠΕΡΚΟΥΛΙΔΗΣ! Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσατω.....
Ο Αργηγος της καρδιάς μας!!!Βρασίδας μέχρι το κόκκαλο.....
Συνεχίζει για 9η χρονιά να είναι ο στυλοβάτης της άμυνας!Αγωνιστικά δεν χρειάζεται να πούμε πολλά,όλοι αναγνωρίζουν την αξία του! Πάνω απ' όλα συνεχίζει να είναι αυτός που βρίσκεται κοντά στην ομάδα μας στα εύκολα και στα δύσκολα, κοντά στους συμπαίκτες του,κοντά στον εκάστοτε προπονητή! Ο Αλέξης αφήνει εποχή όχι μόνο ως παίκτης αλλά κυρίως ως χαρακτήρας!Και για αυτό χαιρόμαστε που θα είναι για ακόμη μια χρονιά στον Βρασίδα μας....
Αλέξη Υγεία και δύναμη στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά!

 

 

Ανανέωση Δεύτερη: Αγαθοπουλος Παύλος!
Για δεύτερη χρονιά μαζί μας τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στην Ακαδημία!Άπο τους βασικούς συντελεστές της παραμονής μας στην Α'κατηγορια πέρυσι.Παυλε ευχόμαστε κ σε σένα υγεία και δύναμη...και ελπίζουμε να μείνεις κοντά μας για πολλά χρόνια ακόμη...!!!

Κοντά μας την επόμενη χρονιά και ο Γιώργος Χατζησταύρου!Ένα δικό μας παιδί,ένας εκ των αρχηγών του Βρασίδα μας μιας και συμπλήρωσε ήδη 5 χρόνια στην ανδρικό τμήμα και συνεχίζει απτόητος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας!!!Καθαρή απόδειξη ο Γιώργος ότι με υπομονή και δουλειά μπορείς να τα καταφέρεις αφού ξεκίνησε στην ακαδημία μας και σε ηλικία 16 χρονών μεταπήδησε στην ανδρική ομάδα καθιερώθηκε και αποτελεί βασικό και αναντικαταστατο μέλος της!!!».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr