Νέα εποχή για τον ιστορικό σύλλογο από τον Νομό Καβάλας!

 

Καινούργια σελίδα έχει, ήδη, ανοιχτεί στον αθλητικό σύλλογο, Βρασίδα Νέας Περάμου, εδώ και μερικές ημέρες, ύστερα από την ολοκλήρωση της πρόσφατης εκλογικής διαδικασίας με σκοπό την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του σωματείου σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

«Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας πως σήμερα 7/6/2020 στις εγκαταστάσεις μας πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση που είχε γνωστοποιηθεί την Δευτέρα 1/6 προκειμένου να εκλεγεί νέο ΔΣ που θα τρέξει την εναρμόνιση του σωματείου με τον νέο αθλητικό νόμο αλλά και όλες τις διαδικασίες που προϋποθέτει η υποχρεωτική εγγραφή μας στο γενικό μητρώο των ερασιτεχνικών σωματείων που μέχρι στιγμής έχει οριστεί παρά τις ενστάσεις όλων των ενώσεων για το γραφειοκρατικό βάρος που απαιτεί η 30η Ιουνίου!

 


Παρουσία, λοιπόν, δικαστικής αντιπροσώπου εκλέχτηκε νόμιμα το νέο ΔΣ και η Εξελεγκτική Επιτροπή που αποτελείται απο τους:
-Γιαννάκη Μαρία,Ιωάννου Άκης,Καλογιαννάκης Παναγιώτης,Λυμπέρης Στράτος,Μήτρου Τάσος,
Μπιλμπιλης Βασίλης,Ντερέ Φωφώ,Παπαζίδης Σωκράτης,Ρουμελιώτου Άννα,Αντωνόπουλος Δημήτριος,
Μυστρίδης Αλέξανδρος,Λαμπρινίδης Γιάννης,
Αντωνόπουλος Γεώργιος

Εκτός από τους προαναφερθέντες παρόντες και έτοιμοι να τρέξουμε όλοι μαζί τον Βρασίδα μας δηλώνουν και οι:
Γιακωβίδης Σωτηρης,Δόμβρος Κυριάκος,Ορφανίδης Τάσος,Σταυρίδης Δημήτρης,Γουδής Κωστας,Αντωνόπουλος Δημήτριος!

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση που θα αφορά στην κατανομή των θέσεων και αρμοδιοτήτων στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στη σημερινή διαδικασία .Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά, ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!!!».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr