Το συγκινητικό μήνυμα του Κώστα Τερζανίδη στην ομάδα από τον Νομό Καβάλας!

 

Παράλληλα με την έκδοση της ανακοίνωσης από τα στελέχη του Βρασίδα Νέας Περάμου, σχετικά με το «διαζύγιο» ανάμεσα στην ομάδα και τον Κώστα Τερζανίδη, ο εξαιρετικός πρώην, πλέον, κόουτς του συλλόγου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Ακόμη ένα προπονητικό ταξίδι έφτασε στο τέλος! Δυστυχώς οι δυσκολίες που υπάρχουν καθιστούν ανέφικτη τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Βρασίδα.
Παρά τη θέληση και των δύο πλευρών αποφασίσαμε για το καλό όλων μας να πορευτούμε χωριστά! Τα 150 χλμ. είναι ο μόνος λόγος που μας χωρίζει! Είμαι περήφανος που ήμουν προπονητής αυτού του ιστορικού σωματείου! Δύσκολο στις μέρες μας να βρεις παράγοντες σαν τον Tasos Mitrou .Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Παναγιώτης Καλογιαννάκης που ήταν παρών καθημερινά! Τον Sokratis Papazidis αγνό στρατιώτη της ομάδος!Τον Kyriakos Domvros για την αθόρυβη και αποτελεσματική δουλειά του! Τον Dimitris Αντωνόπουλο ,τον Akis Ioannou και τον Μπιλμπιλη τον Βασίλη! Όλους τους χορηγούς και τους φιλάθλους της ομάδος.

 

 

 


Ευχαριστώ τον Γαβριήλ Καρφόπουλος και τον Marios Tsehou για τη βοήθεια τους στο προπονητικό κομμάτι!
Τελευταίους αφήνω τους υπέροχους ποδοσφαιριστές και χαρακτήρες!
Πήγαινα και έφευγα από το γήπεδο με χαρά και ικανοποίηση για τον απεριόριστο σεβασμό που εισέπραττα !
Παρόλο που κάθε Κυριακή παίζαμε για την επιβίωση μας δεν ύψωσα ούτε μια φορά τον τόνο της φωνής μου!
Αρχηγός ο Alexis Perkoulidis που δεν έλειψε ούτε ένα δευτερόλεπτο από το γήπεδο!
Δύσκολα να βρεις ξανά τέτοιο διαμάντι στις μέρες μας!
Είμαι περήφανος που έκανα φίλους ποδοσφαιριστές με τον χαρακτήρα του Παύλος Αγαθόπουλος, του Akis Ioannidis, του Kostas Tragantzopoulos,του Στέλιος Χαραλαμπίδης, του Manos Sidiropoulou,του Giorgos XatzHstavrou,του Xristos Sassos του Kostas Pantidis, του Manos Mπαρμπαγιάννη και των υπέροχων μικρών!
Εύχομαι ο επόμενος προπονητής να οδηγήσει τον Βρασίδα εκεί που του αξίζει!
Μια φορά Βρασίδας, για πάντα Βρασίδας!
"Όποιος ξέρει να αγαπά, ξέρει και να χωρίζει"!>>

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr