Το «αντίο» του Βρασίδα Νέας Περάμου στον έμπειρο προπονητή!

 

Με αφορμή τον πρόσφατο χωρισμό ανάμεσα στα στελέχη του Βρασίδα Νέας Περάμου και τον Κώστα Τερζανίδη, τα στελέχη του μακεδονικού συλλόγου φρόντισαν να εκδώσουν την ακόλουθη ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον εν λόγω κόουτς για το πολύτιμο έργο του στο σωματείο.

«Ο AMS Vrasidas Neas Peramou ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Kostas Terzanidis! Δυστυχώς οι συγκυρίες της τωρινής περιόδου αλλά κυρίως η απόσταση καθιστά δύσκολη της συνέχιση της !Ο Κώστας ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και κατάφερε με τις γνώσεις του και το απαράμιλλο πάθος του για προσφορά προς την ομάδα μας να φέρει συνοχή, ενότητα και εν τέλει να πετύχει τους στόχους της!

 

 

Όλοι όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα τον ευχαριστούμε για αυτήν του την προσφορά και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ωστόσο ο δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας μας με τον προπονητή αλλά και φίλο πλέον της ομάδας μας Κώστα Τερζανίδη δεν κλείνει εντελώς! Με την σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών η συνεργασία μας σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας θα συνεχιστεί! Άλλωστε ισχύει πάντα το "ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΡΑΣΙΔΑΣ,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΑΣΙΔΑΣ" Και σε ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για αυτό.

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr