Ο Βρασίδας Νέας Περάμου έχει βρει τον αντικαταστάτη του Κώστα Τερζανίδη!

 

Μπορεί οι δρόμοι του εξαιρετικού προπονητή, Κώστα Τερζανίδη και των ανθρώπων του Βρασίδα Νέας Περάμου να έχουν, ήδη, χωρίσει, ωστόσο, τα οργανωτικά στελέχη του μακεδονικού συλλόγου δεν έχουν αργήσει να βρουν τον αντικαταστάτη του. Ο άνθρωπος, λοιπόν, ο οποίος έχει, ήδη, λάβει την…σκυτάλη από τον πετυχημένο προπονητή είναι ο, επίσης, έξοχος κόουτς, Παύλος Προβατίδης.

Ο προπονητής, ο οποίος καθοδήγησε, παλαιότερα, τον Μακεδονικό Αμισιανών στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, ο κόουτς, ο οποίος έχει συμβάλει για την ανάπτυξη του ταλέντου των παικτών του ΠΑΟΚ «Μουντιαλίτο» και ο άνθρωπος, ο οποίος έχει κοουτσάρει με τεράστια επιτυχία της Α.Ε.Κ. Καβάλας, αλλά και τους Αετό Ορφανού, Βύρωνα Καβάλας και Ορφέα Ελευθερούπολης, αποτελεί τον εκλεχτό της διοίκησης του σωματείου.

 

 

Με αφορμή, λοιπόν, το συγκεκριμένο γεγονός, τα στελέχη του Βρασίδα Νέας Περάμου εξέδωσαν, προ ημερών, την ακόλουθη ανακοίνωση και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του.

 

«Ο AMS Vrasidas Neas Peramou ανακοινώνει την πρόσληψη του Παύλου Προβατιδη στη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας.Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Μακεδονικό Αμισιανων,Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ΑΕΚ Καβάλας και πέρυσι σε Αετό Οφρυνίου και Ορφέα Ελευθερούπολης.
Παύλε σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Βρασίδα και σου ευχόμαστε δύναμη, υπομονή και κάθε επιτυχία στο έργο σου!!!».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr