Η υπέροχη συνέντευξη του Μπάμπη Χρυσανίδη (δεξιά), στην «www.proininews.gr»

 

Για την πορεία της ομάδας, τη φετινή σεζόν, αλλά και τους μελλοντικούς στόχους αυτής μίλησε, προ ημερών, στην εφημερίδα «www.proininews.gr», ο εξαιρετικός Πρόεδρος του Αστέρα Φωλιάς Μπάμπης Χρυσανίδη, λέγοντας:  

Ερώτηση: Πως ήταν η χρονιά για τον Αστέρα Φωλιάς; Σαν νεοφώτιστος στην κατηγορία κατάφερε να παραμείνει στην Α` κατηγορία.

Απάντηση: Ο Αστέρας είχε να παίξει στην Α` κατηγορία από το 1985. Μιλάμε για 35 περίπου χρόνια.

Σίγουρα μείναμε πανάξια στην κατηγορία.  Αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. Συναντήσαμε δυσκολίες αλλά σε κάποια στιγμή καταφέραμε να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη.   Θεωρώ ότι στις τελευταίες 5 αγωνιστικές που είχαν απομείνει πριν ξεσπάσει η πανδημία, θα παίζαμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο απαλλαγμένοι από το άγχος ενώ είχαμε και καλό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

 

 

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή για την παραμονή στην Α` κατηγορία.

Ερώτηση: Σε κάποια στιγμή άλλαξε ο προπονητής. Στη θέση του Γιάννη Καρακότσαλη, ήρθε ο Λευτέρης Τουρασανίδης.

Απάντηση: Κοιτάξτε έπρεπε να αλλάξει κάτι στην ομάδα.  Είχαμε 5 διαδοχικές ήττες.  Δεν έχουμε πρόβλημα με τον Γιάννη Καρακότσαλη τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του που ήταν πολύτιμη και στην άνοδο από τη Β` στην Α` κατηγορία.

Η επιλογή μας ήταν ο Λευτέρης Τουρασανίδης που προσπάθησε πάρα πολύ και δικαιώθηκε.   Σίγουρα ο Αστέρας είχε καλή πορεία και έμεινε στην κατηγορία, αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός μας στόχος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ερώτηση: Θα μείνει ο Τουρασανίδης και τη νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας;

Απάντηση: Πρόθεση μας είναι να μείνει. Είμαστε ευχαριστημένοι. Θα γίνει μια συνάντηση εντός των ημερών και εκεί θα κριθεί το όλο θέμα. Νομίζω ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία εκτός απροόπτου.

 

 

Ερώτηση: Πως σκέφτεστε την επόμενη μέρα μετά την πανδημία του κορωνοϊού;

Απάντηση: Θα είναι δύσκολη για όλους μας σε όλα τα επίπεδα.

Στον Αστέρα θέλουμε να κρατήσουμε το περσινό  βασικό κορμό και τα παιδιά μέσα από το χωριό.  Δεν θα κάνουμε πολλές μεταγραφές. Αν μάλιστα μείνει το περσινό ρόστερ σκεφτόμαστε μια η δυο προσθήκες και αυτές σε περίπτωση που παραμείνει η Α` κατηγορία σε έναν όμιλο.

Αν διεξαχθεί  η Α` κατηγορία σε δυο ομίλους τότε θα μείνει το ρόστερ όπως έχει αυτή τη στιγμή.  Βασικό μας μέλημα είναι να μείνουν και οι ποδοσφαιριστές που είχαμε από τη γειτονική Αλβανία,  που ήταν μάλιστα από τους καλύτερους της Α` κατηγορίας.

Εγώ από την πλευρά μου θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις.

Ερώτηση: Ακούγεται η αναδιάρθρωση, είστε υπέρ  στο να αλλάξει η Α` κατηγορία σε δυο ομίλους;

Απάντηση: Κοιτάξτε ακούγετε ότι ορισμένες ομάδες θέλουν την Α` κατηγορία σε δυο ομίλους για να μειωθούν τα έξοδα. Σίγουρα είναι μια σκέψη. Εμείς όμως σαν Αστέρας Φωλιάς θέλουμε να μείνει η Α` κατηγορία σ` έναν όμιλο με 14 ομάδες, όπως ακριβώς διεξήχθη και τη σεζόν που πέρασε.  Θέλουμε στην Α` κατηγορία να παίζει η ελίτ του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Να έχει αίγλη αυτή η κατηγορία.

Φυσικά δεν μας πειράζει η Β` κατηγορία σε δυο ομίλους.

 

 

Ερώτηση: Θέλετε κάποιους να ευχαριστήσετε σε αυτή την προσπάθεια του Αστέρα Φωλιάς;

Απάντηση: Σίγουρα το Δήμο Παγγαίου και τον Δήμαρχο κ. Φίλιππα Αναστασιάδη για την βοήθεια του στην ομάδα μας αλλά και σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του Δήμου.

Ακόμη τους φιλάθλους του χωριού που ήρθαν και μας συμπαραστάθηκαν.

Κάποιους ειδικά που ήταν πολύ κοντά στην προσπάθεια και που βοήθησαν σε διοικητικό επίπεδο. Τους χορηγούς μας που στάθηκαν κοντά μας και εσάς κ. Πατσίδη για τη προσπάθεια που κάνετε εδώ και πολλά χρόνια για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις ομάδες του.

Ερώτηση: Δίκαια ο Μ. Α Ορφανίου πήρε την άνοδο στη Γ` Εθνική;

Απάντηση: Νομίζω πως ναι. Σε όλα τα παιχνίδια είχε μεγάλο πάθος. Αυτό ήταν το βασικό στοιχείο του Μέγα. Μπράβο σε αυτή την ομάδα και θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου  για την άνοδο αλλά και να ευχηθώ στην ομάδα του Ορφανίου καλή επιτυχία στην Γ` Εθνική".

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr