Λύθηκε η συνεργασία του καταξιωμένου προπονητή με την ομάδα!

 

Ο Θωμάς Ματρακούκας δε θα συνεχίσει να υπηρετεί το ανδρικό ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Δόξας Αμυγδαλεώνα, εν όψει της επόμενης σεζόν! Ο έμπειρος προπονητής δεν έχει ανανεώσει την συνεργασία του με τα στελέχη του μακεδονικού συλλόγου, κάτι το οποίο καταδεικνύεται από το περιεχόμενο του ακόλουθου Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του σωματείου.

 

«Το ΔΣ του ΓΠΣ Δόξα Αμυγδαλεώνα ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του, με τον προπονητή, Θωμά Ματρακούκα.

 

 

Με την άψογη τεχνική του καθοδήγηση και τα ποιοτικά στοιχεία που πρόσθεσε στον χαρακτήρα της ομάδας, η Δόξα κατάφερε να επιστρέψει δυναμικά στη μεγάλη κατηγορία του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου, αλλά και να κερδίσει, με την απόδοση και τα αποτελέσματα της στον αγωνιστικό χώρο, τη χαμένη της αίγλη και τον σεβασμό της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Ο Θωμάς Ματρακούκας κοσμεί με την παρουσία τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και συνεχίζει να αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την περαιτέρω αναβάθμιση του δημοφιλέστερου σπορ του πλανήτη, τόσο σε τοπικό, όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Ευχαριστούμε τον Θωμά για την προσφορά του στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρα του».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr