Η επιστολή «βόμβα» του υπεύθυνου του σωματείου, Γιάννη Κωνσταντινίδη!

 

Την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Ποντιακό Ποντολιβάδου και τη δέσμευση του πως ο σύλλογος θα επιστέψει στην ενεργό δράση, ύστερα από ένα έτος, γνωστοποίησε, προ λίγου, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο «facebook», ο υπεύθυνος του σωματείου, Γιάννης Κωνσταντινίδης.

«Δυστυχώς ο κορωνοιος και η δύσκολη περίοδος αβεβαιότητας που θα ακολουθήσει δεν αφήνει ανεπηρέαστη και την ομάδα μας. Έχοντας υπηρετήσει το σύλλογο και με πραγματική θλίψη ανακοινώνω ότι αποχωρώ από την ομάδα τουλάχιστον για φέτος καθώς το ρίσκο και οι υποχρεώσεις δεν με αφήνουν άλλη επιλογή. Φυσικά παραμένω ενεργός και διαθέσιμος σε όποιον αποφασίσει να ασχοληθεί με την ομάδα.
Σε διαφορετική περίπτωση στις 1 Ιουνίου θα διεξαχθεί ένα διοικητικό συμβούλιο με σκοπό τη διάλυση του συλλόγου.

 

 

Εννοείται ότι ο σύλλογος είναι ένα κομμάτι της ζωής μου και πρώτα ο Θεός όλα να πάνε καλά ο σκοπός είναι στο μέλλον να ξαναλειτουργησει.
Ούτως η άλλως περιμένουμε από το δήμο Νέστου να γίνουν οι εργασίες συντήρησης φέτος με σκοπό του χρόνου να επιστρέψουμε σε ένα πιο προσιτό περιβάλλον.
Υγ. Ευχαριστώ όλους όσους συνεισέφεραν στην ομάδα όλους όσους αποτελούσαν μέλος όλους όσους νοιάζονταν όσους αυτά τα χρόνια ήταν η δύναμη μας
Υγ1. Αυτό το χωριό αυτή η ομάδα είναι η καψούρα και ο τρόπος ζωής μας . Υπόσχομαι ότι ο Ποντιακός θα επιστρέψει
Υγ2. Καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους και επιστροφή στην κανονικότητα με όσο το δυνατόν λιγότερες ζημιές».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr