Έντονες προσπάθειες για την επιστροφή του ιστορικού σωματείου!

 

 

 

Πέντε έτη έπειτα από την αποχώρηση του σωματείου από τα αθλητικά δρώμενα, τα στελέχη του Φίλιππου Χρυσοκάστρου έχουν κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες με σκοπό την επιστροφή του σωματείου στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καβάλας! Τα άκρως εργατικά στελέχη του σωματείου έχουν προχωρήσει τις εργασίες στο γήπεδο του εν λόγω χωριού και συνάμα έχουν κοινοποιήσει, μέσω της σελίδας του συλλόγου στο «facebook» την παρακάτω ανακοίνωση.

 

 

 

«Το έτος '1978' Ιδρύθηκε στο Χρυσοκαστρο Καβαλας Αθλητικο Σωματειο με την επωνυμία "Αθλητικός Σύλλογος Χρυσοκαστρου Καβαλας ΦΙΛΙΠΠΟΣ" που εχει εδρα το χωριο Χρυσοκαστρο Καβαλας.
Σκοπος του Σωματειου ειναι η σύμμετρη και αρμονικη ανάπτυξη των σωματικων - ψυχικων δυναμεων και δεξιοτητων με την χρησιμοποιηση της Αγωνιστικής, της Γυμναστικής και αλλων ασκησεων, με την τελεση και οργανωση αθλητικων συναντησεων και αγωνων, εκδρομών, διαφορων αθλητικών εορτων, προβολων, διαλεξεων ψυχαγωγικων και μορφωτικων συγκεντρωσεων σε συνδιασμο με την εφαρμογη μορφωτικου προγραμματος στους αθλούμενους.

 

 

Το Δ.Σ. του Α.Σ. "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" Χρυσοκάστρου με την ολοκλήρωση των εργασιών της ανακατασκευής του χλοοτάπητα του ποδοσφαιρικού γηπέδου του χωριού μας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Παγγαίου κ.Αναστασιάδη Φίλιππο για την αμέριστη βοήθεια του δήμου, καθώς επίσης και όλους όσους με ποικίλους τρόπους και προσωπική εργασία συνεισέφεραν όλο αυτό το διάστημα για την κατά το δυνατόν ταχύτερη αποπεράτωση τους.

 


Με δεδομένη την δυσκολία που πάντοτε υπάρχει σε κάθε προσπάθεια επαναλειτουργίας ενός συλλόγου , όπως αυτή που επιχειρούμε , προσβλέπουμε και επιθυμούμε την συνεχή συμπαράσταση όλων ώστε ο Α.Σ. "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" να αποτελέσει ξανά πόλο έλξης και ζωτικό κύτταρο της τοπικής μας κοινωνίας.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" Χρυσοκάστρου».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr