Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Σγουρίδης, στο «gipedo.eu»!

 

Ανέλαβε το «τιμόνι» της ανδρικής ομάδας της Α.Ε. Πιερέων, τον Δεκέμβριο του 2018, με την προοπτική της αναβάθμισης του συλλόγου σ’ όλα τα επίπεδα! Περίπου ενάμιση χρόνο μετά, ο Χρήστος Σγουρίδης δικαιούται να αισθάνεται περήφανος για το έργο του στον σύλλογο από τον Νομό Καβάλας και ταυτόχρονα να ευελπιστεί σε, ακόμα, καλύτερες ημέρες με την ιστορική ομάδα. Κάτι το οποίο υποστηρίζει και ο 32χρονος προπονητής με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, πριν μερικές ημέρες, έστω και αν η γνωστή πανδημία στέρησε, φέτος, από τον ίδιο τη χαρά ορισμένων, επιπλέον, επιτυχιών με τον σύλλογο.

 

 

«Εγώ ανέλαβα την τεχνική ηγεσία της Α.Ε. Πιερέων, τον Δεκέμβριο του έτους, 2018, με την ευχή να συμπράξω στην προσπάθεια των στελεχών του σωματείου να αναβαθμίσουν το ανδρικό τμήμα. Πρωταρχικός μας στόχος, τότε, ήταν, η πραγματοποίηση μιας καλής πορείας στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας και ακολούθως να ανεβαίνει η ομάδα ένα-ένα τα σκαλιά της επιτυχίας. Περίπου ενάμιση έτος μετά, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας πω πως η Α.Ε. Πιερέων έχει διαγράψει βήματα προόδου στον αθλητικό χώρο.

 

 

Η ομάδα μας έχει αλλάξει επίπεδο, αφού έχει παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο απ’ ότι την περσινή σεζόν και καθότι έχει κερδίσει περισσότερο σεβασμό από το κοινό απ’ ότι την περσινή σεζόν. Επιπλέον, πολύ ευχάριστο είναι το γεγονός πως η Α.Ε. Πιερέων διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συμμετέχουν, σχεδόν, σ’ όλες τις προπονήσεις της ομάδας, παρά το φορτωμένο εργασιακό τους ωράριο και τις κοινωνικές τους υποχρεώσεις. Συνάμα, οι διοικούντες του σωματείου έχουν φροντίσει για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του σωματείου, παρέχοντας στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα την απαραίτητη ένδυση, τις μπάλες και καλύπτοντας όλα τα λειτουργικά έξοδα για τη διεξαγωγή των προπονήσεων και των αγώνων του σωματείου.

 

 

Σκεφτείτε, λοιπόν, πως σε κάθε προπόνηση της Α.Ε. Πιερέων στο γήπεδο του Μελισοκομείου συμμετέχουν, περίπου, 18 αθλητές, η ηλικία των περισσοτέρων είναι κάτω των 25 ετών! Εν όψει της νέας σεζόν, εκκρεμεί μια κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα σ’ εμένα και τη διοίκηση της Α.Ε. Πιερέων, με την ευχή να βρεθεί η «χρυσή» τομή για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αν, λοιπόν, προκύψει κάτι τέτοιο, η ομάδα μας θα στοχεύσει στον τερματισμό εντός της πρώτης πεντάδας του Πρωταθλήματος της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, προκειμένου να αφήσει πιο ικανοποιημένο το κοινό του χωριού και τους φίλους του αθλητισμού».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr