Πλησιάζει στην 3η θέση η ιστορική ομάδα!

 

Τρεις βαθμούς μακριά από την 3η θέση βρίσκεται, πλέον, ο Κεραυνός Κρηνίδων! Η ομάδα από τον Νομό Καβάλας κέρδισε, προ ημερών, την Α.Ε. Πιερέων 2004 με σκορ 1-0 εντός έδρας (σκόρερ Σαουλίδης στην εκπνοή), με συνέπεια να βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 39, συνολικά, πόντους, έναντι 42 που έχει η τρίτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, Ένωση Παγγαϊκου Δρυάδας. Ο Κεραυνός Κρηνίδων, ο οποίος διατηρεί, πλέον, λίγες ελπίδες για την κατάκτηση της 2ης θέσης, η οποία θα οδηγήσει το τμήμα σε αγώνα «μπαράζ» για την άνοδο στο Πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, πρόκειται να αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, εντός έδρας. Η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στον Κεραυνό Κρηνίδων και τον Κεραυνό Ελευθερών, ο οποίος βρίσκεται στη 2η θέση, είναι, πλέον, οχτώ (8), ωστόσο ο ιστορικός σύλλογος ευελπιστεί να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους μέχρι το πέρας της σεζόν, προκειμένου να υπερασπιστεί τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τιμή και τη «χρυσή» ιστορία του.

 

Απολύμανση στο γήπεδο!

 

 

Παράλληλα, αυτό τον καιρό, η διοίκηση του Κεραυνού Κρηνίδων έχει προχωρήσει σε καθαρισμό και απολύμανση των χώρων του γηπέδου, κάτι το οποίο έχουν γνωστοποιήσει τα στελέχη του σωματείου, μέσω του ακόλουθου Δελτίου Τύπου.

«Η διοίκηση του Κεραυνού προχώρησε σήμερα σε καθαρισμό και απολύμανση σε όλους τους χώρους του γηπέδου. Το απολυμαντικό επιφανειών που χρησιμοποιήθηκε πληρεί όλες τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι πιστοποιημένο από τον ΕΟΦ. Έχει ευρύ φάσμα αντιμικροβιακής δράσης και εξαιρετικές αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Φάσμα δράσης: MRSA, H1N1, E-COLI, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, Mycobacterium TB, C-diff, HIV-1, Human B Virus, Staphylococcus aureus, Hepaptitis C, Aspergillus niger, Candida albicans». 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr