Το «gipedo.eu» αναφέρεται στη νέα συνάντηση της ομάδας!

 

Το παιχνίδι της ουσίας, αλλά και των εντυπώσεων κέρδισε, το Σάββατο το μεσημέρι, ο Απόλλων Χρυσοχωρίου από το κοινό του αθλητισμού! Η ομάδα του εργατικού και έμπειρου προπονητή, Δημήτρη Τσάκωνα, επικράτησε, προ ημερών, του Βρασίδα Νέας Περάμου, με σκορ 2-0 εντός έδρα, εξαντλώντας κάθε ελπίδα για την σωτηρία της στην κατηγορία! Για έναν στόχο, ο οποίος είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί, με δεδομένη τη βαθμολογική διαφορά των οχτώ (8) βαθμών που απέχει ο Απόλλων Χρυσοχωρίου από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και της εν γένει καλής ποιότητας του Βρασίδα Νέας Περάμου.

 

 

Παρ’ όλα αυτά, ο Απόλλων Χρυσοχωρίου έχει καταφέρει να βρίσκεται στη 12η θέση με 15, συνολικά, βαθμούς, ευελπιστώντας να μειώσει, άμεσα, τη βαθμολογική διαφορά των επτά (7) και οχτώ (8) βαθμών από τους Ναζιανζό Νέας Καρβάλης και Βρασίδα Νέας Περάμου, οι οποίοι βρίσκονται στην 11η και 10η θέση αντίστοιχα.

Τα τέρματα του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου στο σαββατιάτικο ματς σκόραραν οι ποδοσφαιριστές, Χαλπέτης και Γαβριήλ, ενώ επόμενος αντίπαλος για τον ιστορικό σύλλογο είναι ο Βύρων Καβάλας, τον οποίο θα αντιμετωπίσει η ομάδα εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική. Την ίδια αγωνιστική, ο Βρασίδας Νέας Περάμου θα υποδεχτεί στην έδρα του τον Άρη Πηγών, ενώ ο Ναζιανζός Νέας Καρβάλης θα κοντραριστεί με τον Αστέρα στο γήπεδο της Φωλιάς.

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr