Το «gipedo.eu» καταγράφει την επιτυχία του Ηρακλή Καβάλας!

 

Τις ελπίδες του για την συμμετοχή του στους αγώνες «μπαράζ» με έπαθλο την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία, έχει διατηρήσει ο Ηρακλής Καβάλας! Η ομάδα από την πανέμορφη μακεδονική πόλη κέρδισε, προ ημερών, τον Ποντιακό Ποντολιβάδου με σκορ 3-0, εντός έδρας, με συνέπεια να βρίσκεται στην 4η θέση με 40 βαθμούς. Στην 3η θέση βρίσκεται ο Μακεδονικός Αγιάσματος με 41 βαθμούς, ενώ στη 2η προνομιούχο θέση έχει παραμείνει ο Άρης Ζυγού με 44 πόντους. Ο Ηρακλής Καβάλας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική τον Μακεδονικό στο γήπεδο του Αγιάσματος, πρόκειται να διεκδικήσει την κατάκτηση της 2ης θέσης, κάτι, βέβαια, το οποίο δεν αποτελεί αυτοσκοπό για το τμήμα του υπέροχου προπονητή, Ιορδάνη Στυλιανίδη.

 

 

Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του σωματείου σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

 

«ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟ 3 - 0
(Παπαδόπουλος, Αδαμίδης, Μηχανικός)
Εκπληκτική εμφάνιση Κυριακή μεσημέρι με τους "πιτσιρικάδες" μας να έχουν τον πρώτο λόγο: Νέκογλου, Καρεμάνι, Θεοχάρης, Μιχαλίτσης, Κοψαχείλης, Κεφαλαδέλης, Μηχανικός, Μαυρίδης, Σεμερτζίδης...
Μπράβο παλικάρια, συνεχίζουμε αφοσιωμένοι στον στόχο μας!».

Μερικές ώρες έπειτα από την ολοκλήρωση της μάχης ανάμεσα στον Ηρακλή Καβάλας και τον Ποντιακό Ποντολιβάδου, ο υπέροχος ιθύνων των «κυανόλευκων» και γνωστός άνθρωπος του Τύπου του Νομού Καβάλας, Παύλος Μαύρος, εξέφρασε, μέσω της σελίδας του στο «facebook», τα συγχαρητήρια του για τη νέα επιτυχία του Ηρακλή Καβάλας.

 

 

«Μπράβο στους μικρους κ σε όσους ακόμη αγωνίστηκαν! Όλοι τους έπαιξαν κ για αυτούς που έλειπαν...όσο επίσης για όσους ήταν σε ετοιμότητα εάν χρειαζόταν να παίξουν....χαρές η στεναχώριες όλοι μαζί!όλοι ανήκουμε στην ομάδα! Μπράβο σε όλους μας σήμερα!αθλητές κ τεχνικό τημ πρώτιστα όπως ακόμη διοίκηση ,φίλους της ομάδας».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr