Το «gipedo.eu» αναφέρεται στις εξελίξεις στον σύλλογο!

 

Τη «χρυσή» ευκαιρία να διασφαλίσει την παραμονή της στην Α’ τοπική κατηγορία θα έχει, αυτή την αγωνιστική, ο Φρίξος Πλατανότοπου! Η ομάδα του έξοχου και έμπειρου προπονητή, Νίκου Καραμπιμπέρη, θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, ο οποίος βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, έναντι 25 του Φρίξου, γεγονός το οποίο καθιστά απαγορευτική την ήττα για το τμήμα από τον Πλατανότοπο Καβάλας.

 

 

Ύστερα, λοιπόν, από το ισόπαλο αποτέλεσμα ανάμεσα στον Φρίξο και τη Δόξα Αμυγδαλεώνας (σκόρερ ο Στεπανιάν στο 47’), η ομάδα από την περιοχή του Πλατανότοπου βρίσκεται στην 9η θέση, με βαθμολογική διαφορά μόνο τεσσάρων (4) πόντων από την 5η θέση, στην οποία μπορεί να τερματίσει η ομάδα.

 

 

Στην 6η θέση βρίσκεται, ήδη, η Αναγέννηση Λιμεναρίων με 28 πόντους, η οποία θα αγωνιστεί με τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, εκτός έδρας ενώ στις δύο επόμενες θέσεις βρίσκονται οι Αστέρας Φωλιάς και Κεραμωτή, με συγκομιδή 27 πόντων, οι οποίοι θα κοντραριστούν, προσεχώς, με τους Μ.Α. Ορφανίου και Βρασίδα Νέας Περάμου, εκτός έδρας. Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Φρίξος Πλατανότοπου κερδίσει τον Ναζιανζό και οι τρεις προαναφερόμενες ομάδες γνωρίσουν ισάριθμες απώλειες πόντων, η ομάδα του Νίκου Καραμπιμπέρη θα πλαισιωθεί στην 6η θέση με αυξημένες πιθανότητες για την κατάκτηση της 5ης , στην οποία βρίσκεται, ήδη, ο Άρης Πηγών με 29 βαθμούς, ο οποίος θα υποδεχτεί τον Ορφέα Ελευθερούπολης.  

 

 

 

Παράλληλα, όμως, η ενδεχόμενη επιτυχία του Φρίξου Πλατανότοπου θα επιτρέψει στην ομάδα να αποσπαστεί 10 ολόκληρους  πόντους από την επικίνδυνη ζώνη, διασφαλίζοντας, ουσιαστικά, την παραμονή της στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας.

Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του Φρίξου Πλατανότοπου, σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

«Άλλον έναν αγώνα τεράστιας βαθμολογικής σημασίας δίνει το Σάββατο η ομάδα μας αυτήν την φορά απέναντι στην ομάδα της Καρβάλης. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη έτσι ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια της ομάδας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!!!!
Σάββατο στις 3 μ.μ.

Φρίξος πλατανοτοπου- Ναζιανζος Καρβάλης !!!!!!». 

Βαθμολογία!

 

Βύρων Καβάλας 43

 

Μ.Α.Ορφανίου 39 (μ’ ένα ματς λιγότερο)

 

Ορφέας Ελευθερούπολης 38

 

Δόξα Αμυγδαλεώνα 32

 

Άρης Πηγών 29

 

Αναγέννηση Λιμεναρίων 28

 

Αστέρας Φωλιάς 27

 

Κεραμωτή 27

 

Φρίξος Πλατανότοπος 25

 

Ναζιανζός Νέας Καρβάλης 18

 

Βρασίδας Νέας Περάμου 17

 

Α.Ε.Κ. Καβάλας 12 (μ’ ένα ματς λιγότερο)

 

Απόλλων Χρυσοχωρίου 11

 

Ατρόμητος Χαλκερού 4

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

 

https://www.facebook.com/frixos1972/?epa=SEARCH_BOX

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr