Το «gipedo.eu» αναφέρεται στη νέα κίνηση του Χρόνη Γαϊτατζή!

 

Αποφασισμένος να συμβάλει στην πρόοδο του ποδοσφαίρου στον Νομό Καβάλας δηλώνει, τον τελευταίο καιρό, ο πετυχημένος Γενικός Γραμματέας της Ένωσης, Χρόνης Γαίτατζής! Με αφορμή την πρόσφατη βράβευση του από τα στελέχη του ΠΑΟΚ Καβάλας, ο εξαιρετικός ιθύνων της Ε.Π.Σ. Καβάλας και εξαίρετος άνθρωπος, επισημοποίησε, προ ημερών, το ενδιαφέρον του για την συμμετοχή του στις προσεχείς εκλογές της Ένωσης, ευελπιστώντας να αναλάβει τη θέση του Προέδρου αυτής.

 

 

Αναλυτικά, τα λεγόμενα του κ. Γαϊτατζή, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εκδήλωσης.

«Θέλω να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στην Ποδοσφαιρική Οικογένεια του ΠΑΟΚ για την προχθεσινή βράβευση μου. Προσωπικά θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Δ. Αμπατζή και τον αντιπρόεδρο Μπ. Κουφατζή για τα όμορφα τους λόγια προς το πρόσωπο μου τη στιγμή της απονομής. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Νίκου και της Δήμητρας Καραμπιμπέρη για την αγάπη και την εκτίμηση τους.

 

 

Στο πρόσωπο όλων αυτών που προανέφερα στέλνω ένα δημόσιο ευχαριστώ στον Καβαλιώτη παράγοντα, διαιτητή, προπονητή και ποδοσφαιριστή που επί 35 ολόκληρα χρόνια συνεργάστηκα μαζί τους. Ένα δημόσιο ευχαριστώ στο ίδιο το ποδόσφαιρο που μου χάρισε όμορφες στιγμές, με βοήθησε να ανακαλύψω τον κόσμο αλλά και να γνωρίσω σπουδαίους και απίστευτους ανθρώπους. Είμαι ευτυχισμένος που αυτή ήταν και είναι η ζωή μου. Υπήρξαν βέβαια όλα αυτά τα χρόνια και, δύσκολες, στιγμές όμως αυτές τις αφήνω πίσω μου για να δω αισιόδοξα το σήμερα και το αύριο.

 

 

Όταν με ρωτούν «αν σήμερα Χρόνη ξεκινούσες τη ζωή σου, με τι θα ήθελες να ασχοληθείς;», χωρίς δεύτερη σκέψη τους απαντώ, «πάλι με το ποδόσφαιρο φυσικά!

Σας ευχαριστώ κύριοι του ΠΑΟΚ για την τιμή που μου κάνατε να με βραβεύσετε. Καταφέρατε ακόμα μια φορά να κάνετε την καρδιά μου να χτυπήσει για το ποδόσφαιρο.

 

 

Τώρα που αποχωρώ από τη θέση του Γραμματέα της ΕΠΣ Καβάλας, αλλά όχι από το ποδόσφαιρο, θέλω να πω σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Καβάλας «αν εγώ σας λείψω μια φορά, εσείς μου λείπετε εκατό»!

Υπόσχομαι όμως ότι θα είναι δίπλα στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο για να το υπηρετήσω πλέον από μια διαφορετική θέση! Και πάλι σας ευχαριστώ»!

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr