Το «gipedo.eu» αναφέρεται στην πρόσφατη μάχη της ομάδας!

 

Η πρόσφατη αναμέτρηση ανάμεσα στον Βρασίδα και τον Ορφέα Ελευθερούπολης δεν συνοδεύτηκε με νίκη για την ομάδα από τη Νέα Πέραμο Καβάλας. Ο Ορφέας κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 1-0 του αντιπάλου της, στο γήπεδο της Ελευθερούπολης, ωστόσο η εν γένει παρουσία του Βρασίδα έχει προκαλέσει ευχαρίστηση στα στελέχη του σωματείου.

Η ομάδα του εξαιρετικού προπονητή, Κώστα Τερζανίδη, πάλεψε μ’ όλες τις δυνάμεις της για την απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιον πόντο με συνέπεια να παραμένει στην 11η θέση με συγκομιδή 17 πόντων, παράλληλα με την συμπλήρωση των 17 αγωνιστικών του Πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας.

 

 

Κάτι το οποίο φανερώνεται από το περιεχόμενο του ακόλουθου Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του Βρασίδα Νέας Περάμου.  

 

«Παρά την μαχητικότητα και την υπεροχή μας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του Ορφέα Ελευθερούπολης! Το γκολ το δεχτηκαμε στο 39ο λεπτό μετά από ολιγωρία της άμυνας! Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι , ασκήσαμε πίεση χωρίς να καταφέρουμε κάτι!. Συνεχίζουμε το άλλο Σάββατο στην έδρα μας με αντίπαλο την Κεραμωτή!».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr