Το «gipedo.eu» αναφέρεται στη νέα τάξη πραγμάτων στην ομάδα!

 

Η σαββατιάτικη, εκτός έδρας, ήττα, την οποία γνώρισε ο Απόλλων Χρυσοχωρίου από τον Αστέρα Φωλιάς έχει μειώσει, αλλά δεν έχει σβήσει τις ελπίδες του σωματείου για την αποφυγή του υποβιβασμού στη Β’ τοπική κατηγορία. Η ομάδα του έμπειρου και εργατικού προπονητή, Δημήτρη Τσάκωνα, έχει, μεν, παραμείνει στη 13η θέση με 11 βαθμούς, ωστόσο οι συνεχείς απώλειες πόντων από τις ομάδες, οι οποίες βρίσκονται στην 11η και 10η θέση, διατηρούν τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου στο «κόλπο» της παραμονής.

Η ομάδα από το χωριό, Χρυσοχώρι Καβάλας, έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς, οχτώ (8) αγωνιστικές πριν τη λήξη του Πρωταθλήματος, έναντι 17 του Βρασίδα Νέας Περάμου και 18 του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης, με τους οποίους θα κληθεί να αγωνιστεί, σε λίγο καιρό, ο Απόλλων Χρυσοχωρίου.

Αν, λοιπόν, η ομάδα του κ. Τσάκωνα καταφέρει να κερδίσει τους δύο προαναφερθέντες αντιπάλους της θα μειώσει αισθητά τη βαθμολογική διαφορά μαζί τους και κατ’ επέκταση θα αυξηθούν οι πιθανότητες για την κατάκτηση της 10ης θέσης στο Πρωτάθλημα. Κάτι, το οποίο αν συμβεί, θα επιτρέψει στον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου να διατηρηθεί στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας για δεύτερη συνεχή σεζόν.

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr