Το «gipedo.eu» τοποθετείται στη νέα επιτυχία του Κεραυνού Ελευθερών!

 

Ασταμάτητος, ασυγκράτητος και για μια, ακόμα, φορά ανταγωνιστικός ήταν, το Σάββατο το απόγευμα, ο Κεραυνός Ελευθερών! Η ομάδα του εξαιρετικού προπονητή, Διονύση Μουτάκη, κέρδισε, χθες, τον Αίαντα Παναγίας, εντός έδρας, με σκορ 2-0, με συνέπεια να έχει, ήδη, εδραιωθεί στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας.

Ο Κεραυνός Ελευθερών έχει, πλέον, συγκεντρώσει 41 βαθμούς, με απολογισμό 48 γκολ υπέρ και μόνο 12 κατά, με συνέπεια να αποτελεί, ήδη, την επικρατέστερη ομάδα για τη διεκδίκηση της ανόδου στο Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, μέσω ενός αγώνα «μπαράζ».. Εκτός, βέβαια, αν η ομάδα από το χωριό, Ελευθεραί, του Νομού Καβάλας, καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, το οποίο βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή 45 πόντων (αν κερδίσει τον Α.Ο. Ποταμιάς εκτός έδρας), τερματίζοντας στην 1η θέση. Σε μια τέτοια περίπτωση, η ομάδα του κ. Κλεανθίδη θα ανέλθει στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, δίχως την συμμετοχή της σε κάποιο, επιπλέον, αγώνα, κάτι το οποίο, όμως, δεν είναι εύκολο να συμβεί. Όχι επειδή η βαθμολογική διαφορά των τεσσάρων (4) πόντων, η οποία χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μεγάλη, αλλά, κυρίως, διότι το Βυζάντιο βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση αυτό το χρονικό διάστημα.

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον Κεραυνό Ελευθερών μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD-2144265579127207/

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr