Το «gipedo.eu» καταγράφει τη μεγαλειώδη παρουσία της ομάδας!

 

«Καρδιά από ατσάλι», ψυχική δύναμη μεγάλη, Βρασίδας από τα παλιά, θυμίζοντας ομάδα εποχής άλλης… Κάπως έτσι εμφανίστηκε, το Σάββατο το μεσημέρι, στο γήπεδο της Νέας Περάμου, η ομάδα του υπέροχου προπονητή, Κώστα Τερζανίδη, με συνέπεια να κοντράρει στα ίσα τον Πρωταθλητή Χειμώνα, Μ.Α. Ορφανίου (0-0), εισπράττοντας, παράλληλα, έναν «χρυσό» πόντο στην προσπάθεια της να διατηρηθεί στην Α’ τοπική κατηγορία… Μ’ αυτό τον τρόπο, ο ιστορικός σύλλογος έχει, πλέον, φτάσει τους 14 πόντους και βρίσκεται στην 11η θέση με βαθμολογική διαφορά πέντε (5) πόντων από την Α.Ε.Κ. Καβάλας, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας συγκεντρώσει 9 (εννέα), συνολικά, βαθμούς.

 

 

Γι’ αυτό, μάλιστα, τα στελέχη του Βρασίδα Νέας Περάμου έχουν εκδώσει την παρακάτω ανακοίνωση, μέσω της οποίας φανερώνεται η εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας στην σαββατιάτικη αναμέτρηση.

 

«Μπορεί η Βρασιδαρα να είναι χαμηλά στην βαθμολογία αλλά όταν η φανέλα είναι βαριά δεν έχει σημασία ποιος είναι αντίπαλος και τι θέση έχει στον βαθμολογικό πίνακα!!!Σήμερα μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο ,οι παίκτες μας όχι μόνο κοίταξαν στα μάτια τον πρωτοπόρο της κατηγορίας αλλά εμείς ήμασταν αυτοί που είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες για να φύγουμε νικητές από το γήπεδο όπως παραδέχτηκαν προς τιμή τους και οι αντίπαλοι μας!!! Το ματς ωστόσο ήρθε ισόπαλο 0-0!!!!Συνεχίζουμε παλικάρια!Αυτή η ομάδα έχει παρελθόν,έχει παρόν και όσο και αν δεν το επιθυμούν κάποιοι έχει και μέλλον!!!».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr