Ο «Sir Babis» της Καβάλας ταξιδεύει στη γερμανική πόλη!

 

Ύστερα από μια πληθωρική σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας βίωσε πλούσιες εμπειρίες σε Ασπίδα Πολυστύλου και Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, ο Μπάμπης Πανταζίδης αποφάσισε να ξενιτευτεί για μια ακόμα φορά στη ζωή του!

Ο καταξιωμένος προπονητής πρόκειται να ταξιδέψει στην πόλη της Κολωνίας, εντός των επόμενων ημερών, προκειμένου να συγκατοικήσει με τον αδερφό του και την σύζυγο του, για ορισμένους μήνες, έως ότου επιστρέψει, εκ’ νέου, στην πόλη της Καβάλας, στην οποία έχει γράψει τη δική του ιστορία επί σειρά δεκαετιών.

 

 

Ο καταπληκτικός κύριος, ή αλλιώς «Sir Babis», ανταποκρίθηκε, προ ημερών, στο τηλεφωνικό μας κάλεσμα και μας μίλησε για την απόφαση του να ταξιδέψει, ξανά, στην Κολωνία.

«Η χώρα της Γερμανίας είναι γνωστή σ’ εμένα από τα νεανικά μου χρόνια. Στην πόλη της Κολωνίας διαμένει ο αδερφός μου και αυτός είναι ο βασικός λόγος που έχω αποφασίσει να ταξιδέψω σ’ αυτό τον τόπο. Στο παρελθόν, είχα δεχθεί κάποια οικονομική πρόταση από μια τοπική ομάδα, προκειμένου να συνεργαστώ μαζί της με την ιδιότητα του προπονητή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού είχα αποφασίσει να κατοικήσω στην Καβάλα. Η διαμονή μου στην Κολωνία θα διαρκέσει μέχρι τον Μάϊο ή τον Ιούνιο και θα επιστρέψω, εκ’ νέου, στην πατρίδα μου», ήταν, την Τετάρτη το βράδυ, τα λόγια του εξαίρετου ανθρώπου, Μπάμπη Πανταζίδη, στο «gipedo.eu».

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον Μπάμπη Πανταζίδη μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

http://www.gipedo.eu/index.php/podosfairo/eps-kavalas/2556-sir-babis

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr