Το «gipedo.eu» καταγράφει τη νέα επιτυχία της ομάδας!

 

Το καλύτερο δώρο για το έτος 2019, ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου το πρόσφερε στο κοινό του λίγο αργά, αλλά ήταν το καλύτερο της χρονιάς!!! Η ομάδα του εξαιρετικού προπονητή, Μπάμπη Χρυσοστομίδη, κέρδισε, πρόσφατα,  με σκορ 5-2 εντός έδρας τον Π.Ο. Κεραμωτής, με συνέπεια να επιστρέψει, εκ’ νέου, στην κορυφή, προκαλώντας ρίγους συγκίνησης και έντονη ικανοποίηση στον κόσμο της ομάδας αυτής…

Η «ασπρόμαυρη θύελλα»…ήταν, προ ημερών, πιο έντονη και από τον βαρύ χειμωνιάτικο καιρό και ως επιστέγασμα των απανωτών επιτυχιών ήταν η άνοδος του Μ.Α. Ορφανίου στον «θρόνο» αυτόν…

 

 

Εκεί που η ομάδα από το χωριό του Νομού Καβάλας μπορεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στην Α’ τοπική κατηγορίας, έχοντας, πλέον, συγκεντρώσει 28 πόντους και απέχοντας έναν από τον Βύρωνα Καβάλας και δύο πόντους από τον Ορφέα Ελευθερούπολης στην ‘κούρσα’ για τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική κατηγορία… Τι σύμπτωση, άλλωστε, να προκύψει ένα τέτοιο γεγονός λίγες ημέρες πριν την εκπνοή του καλύτερου για τον Μ.Α. Ορφανίου έτους στην σύγχρονη ιστορία του, κάτι το οποίο περιγράφεται από τα στελέχη του σωματείου με ιδιαίτερη αφήγηση μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης.

 

«Καλησπέρα φίλοι μου !!!

Τελευταία αγωνιστική η σημερινή για το 2019.
Ο #ΜΕΓΑΣ αφήνει πίσω του μια από τις καλύτερες χρονιές στην νεότερη ιστορία του !
Την άνοιξη του 2019 Πρωταθλητές στην 'Β 3 και άνοδο στα σαλόνια της 'Α Κατηγορίας .
Τον Δεκέμβριο παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς #ΜΟΝΟΣ_ΠΡΩΤΟΣ στην 'Α κατηγορία , την κορυφαία του Νομού Καβάλας .
Για την ιστορία σήμερα ο #ΜΕΓΑΣ επιβλήθηκε με το διευρυμένο 5 - 2 απέναντι στην ομάδα της Κεραμωτής , η οποία σημειωτέον μέχρι πριν από λίγο είχε την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία.
~ 1-1 Παλληκαράς
~ 2-1 Λόλη
~ 3-1 Βεζυρόπουλος
~ 4-2 Βεζυρόπουλος
~ 5-2 Άντι.

Ο δρόμος δύσκολος άγνωστο που θα μας βγάλει ! Το σίγουρο είναι πως παραμερίζουμε όλοι μας πολλές δυσκολίες για να είμαστε εδώ ! Διοίκηση , Προπονητής , Παίχτες .
Το τώρα μας ανήκει η κορυφή δεν είναι το τέλος , η προσπάθεια συνεχίζεται».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr