Το «gipedo.eu» αναφέρεται στον πρώτο τίτλο του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος!

 

Με όνομα βαρύ σας ιστορία, με «όπλα» την αγάπη για την ομάδα, την ποιότητα αυτής και την αθλητική της πανδαισία, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ολοκλήρωσε, πρόσφατα, μια, ακόμα, εντυπωσιακή πορεία… Η ομάδα του έξοχου κόουτς, Μάνθου Κλεανθίδη, κέρδισε με σκορ 4-2 την Ένωση Παγγαϊικου Δρυάδας (Χατζησάββας (3), Σιότας), στην τελική αναμέτρηση του Κυπέλλου της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, με συνέπεια να τεθεί στον «θρόνο» του «βασιλιά» του θεσμού της εν λόγω κατηγορίας…

Συναισθήματα χαράς, περηφάνιας, μα πάνω απ’ όλα αισιοδοξίας είναι, πλέον, αυτά τα οποία διακατέχουν τους υποστηρικτές του ιστορικού σωματείου από την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας, το οποίο συμπληρώνει την οχτάδα των ομάδων της Ε.Π.Σ. Καβάλας, εν όψει της συνέχειας για τη διοργάνωση την ίδια… Παράλληλα, η ομάδα από την περιοχή του Κοκκινοχώματος διατηρεί την 1η θέση στον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας, στοχεύοντας στην υλοποίηση του διπλού στόχου της διάκρισης στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και στην άνοδο στο πρώτο τη τάξη του Νομού θεσμό… Σκοπός, ο οποίος δεν αποτελεί όνειρο «θερινής νυκτός», αλλά ένα διπλό γεγονός το οποίο είναι εφικτό να συμβεί, προκειμένου περαιτέρω η «κιτρινόμαυρη αρμάδα» να καταξιωθεί… Ο δρόμος με προορισμό την «πύλη» του «παραδείσου» είναι ανοικτός προς αυτήν και ο χρόνος ο καλύτερος μάρτυρας για την υλοποίηση ή όχι της παραπάνω επιδίωξης! Κάτι το οποίο φανερώνεται και μέσα από την έκδοση της ακόλουθης ανακοίνωσης από τα αρμόδια μέλη της ομάδας με ιδιαίτερη στο κοινό απήχηση…

 

 

«Περιμέναμε να πέσουν οι παλμοί, να καθαρίσει το μυαλό μας. Να το συνειδητοποιήσουμε κι εμείς.Πως στο χορτάρι,εκεί που κρίνονται όλα και όλοι, το Byzantio F.C. για πρώτη φορά στην ιστορία του,αναδείχθηκε Κυπελλούχος. Ο πρώτος στόχος της χρονιάς, που σηματοδοτήθηκε απο το restart του Συλλόγου, είναι γεγονός.
Τα εύσημα στους παίκτες μας και στο προπονητικό team, που αγωνίζονται καθημερινά στο γήπεδο, κόντρα σε τραυματισμούς,καιρικές συνθήκες και πάνω απ'όλα τους εαυτούς τους.
Η οικογένεια της ομάδας μας μεγαλώνει, με τον κόσμο στο πλευρό της, εκεί που ολα ξεκίνησαν. Στην κερκίδα. Σας ευχαριστούμε για όλα. Ξέρουμε οτι τα παιδιά μας δεν θα είναι μόνα τους.
Το πρώτο μας Κύπελλο το αφιερώνουμε στους ποδοσφαιριστές μας, αλλά κυρίως σε σας. Σε όσους είστε δίπλα μας, σαν θεατές, σαν χορηγοί, σαν αρωγοί στην προσπάθεια μας. Σε όσους παλαιμαχους μας είναι εκει ψηλά, στα γήπεδα του ουρανού.
Σας ευχαριστούμε.
Επιστρέψαμε».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr