Το «gipedo.eu» αναφέρεται στη νέα επιτυχία της ομάδας!

 

 

Παράλληλα με τη δύση του φετινού Φθινοπώρου, φαίνεται πως έχει έρθει η…άνοιξη του μακεδονικού συλλόγου, με συνέπεια να αισθάνονται δικαιωμένοι αυτοί οι οποίοι κρατούν τον Βρασίδα στους δικούς τους…ώμους!

Η ομάδα από τη Νέα Πέραμο Καβάλας έχει απολογισμό οχτώ (8) πόντους στα τελευταία πέντε (5) επίσημα ματς, με συνέπεια να βρίσκεται, πλέον, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, φανερώνοντας πως πρόκειται για έναν σύλλογο με στόχους σχετικά υψηλούς… Ήδη, λοιπόν, η ομάδα του κόουτς, Κώστα Τερζανίδη, βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τους Φρίξο Πλατανότοπο και Άρη Πηγών, ελπίζοντας πως θα πετύχει, φέτος, στο Πρωτάθλημα κάτι σημαντικό… Μπορεί το μελλοντικό επίτευγμα του Βρασίδα Νέας Περάμου να μην είναι κάτι εντυπωσιακό, σίγουρα, όμως, θα πρόκειται για ένα γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, το οποίο θα αλλάξει το «προφίλ» του συλλόγου προς το καλύτερο… Κάτι για το οποίο μοχθούν, καθημερινά, τα στελέχη της ομάδας αυτής, τα οποία, μάλιστα, έχουν εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση…  

«Ισόπαλος χωρίς σκορ έληξε ο εκτός έδρας αγώνας της ομάδας μας στις Πηγές! Κρατάμε τον βαθμό της ισοπαλίας και την καλή παρουσία. Συνεχίζουμε την επόμενη Κυριακή εναντίον του Φρίξου Πλατανοτοπου στο γήπεδο μας».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr