Το «gipedo.eu» αναφέρεται στο πρώτο…στραβοπάτημα του Μ.Α.Ορφανίου!

 

Χρειάστηκε να περάσουν οχτώ (8) ολόκληρες αγωνιστικές, μια Εθνική γιορτή (28η Οκτωβρίου), αλλά και να έρθει η δύση του Φθινοπώρου του έτους 2019, προκειμένου να ηττηθεί ο Μ.Α. Ορφανίου στο Πρωτάθλημα… Η ομάδα από τον Νομό Καβάλας ηττήθηκε, το Σάββατο το μεσημέρι εντός έδρας, από τον Βύρωνα Καβάλας με σκορ 2-0, ωστόσο βρίσκεται, ακόμα, στην 1η θέση της βαθμολογίας, φανερώνοντας τη δική της κυριαρχία… Οι «ασπρόμαυροι» έχουν, πλέον, συγκεντρώσει 21, συνολικά, πόντους έναντι 20 τους οποίους έχει συλλέξει ο Ορφέας Ελευθερούπολης, ελπίζοντας πως θα διατηρηθούν μέχρι το πέρας του θεσμού στον συγκεκριμένο θώκο… Αναλυτικά, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, την οποία έχουν εκδώσει τα στελέχη του Μ.Α. Ορφανίου, σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο είναι για πολλούς απρόσμενο…

 

 

 

Καλησπέρα !

Πρώτη ήττα για την ομάδα μας , το ηθικό όμως παραμένει στα ύψη , μιας και ο #ΜΕΓΑΣ σε αυτόν τον αγώνα το μόνο που δεν είχε ήταν τα γκολ.
Δεχθήκαμε το 0-1 με σουτ έξω από την περιοχή , μετά η πίεση που ασκήσαμε ήταν πρωτοφανής.
Είμασταν άτυχοι όταν ο Βεζυρόπουλος σε εξ επαφής σουτ , την στέλνει πάνω στον τερματοφύλακα , ενώ λίγο πριν είχε σουτ δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε ακόμα πιο δυνατά και χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία με Λόλη σε σουτ μέσα από την μικρή περιοχή , και κοντά στο 80 κεφαλιά του Παλληκαρά από κόρνερ σώθηκε κυριολεκτικά πάνω από την γραμμή.
Το 0-2 έγινε ενώ είχαμε βγει πολύ μπροστά σε μια φάση αντεπίθεσης από αριστερά..
Το απόλυτο χάθηκε με αυτόν τον τρόπο όμως ο #ΜΕΓΑΣ παραμένει στην κορυφή.
Συνέχεια στο πρωτάθλημα ο #ΜΕΓΑΣ θα είναι εκεί ως πρώτος και την επόμενη αγωνιστική .

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr