Ο Πρόεδρος του σωματείου, Πέτρος Τραγαντζόπουλος, στο «gipedo.eu»!

Πρότυπο Ακαδημία, πρότυπο οργάνωσης, πρότυπο ομαλής λειτουργίας, αλλά όχι και πρότυπο ιδανικής πορείας στο φετινό Πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας… Τέσσερις βαθμοί σε σύνολο επτά (7) αναμετρήσεων είναι, σίγουρα, λίγοι για την ιστορία και το όνομα του Βρασίδα, αλλά όχι ελάχιστοι για την εκπλήρωση του μεγαλόπνοου φετινού στόχου της ομάδας, ο οποίος είναι, φυσικά, η παραμονή στον… μαραθώνιο της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας… Ο δρόμος της ομάδας από τη Νέα Πέραμο μέχρι την ποδοσφαιρική της «Ιθάκη» είναι, ακόμα, μακρύς και συνάμα στην αθλητική οικογένεια του Βρασίδα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι κρατούν το μυστικό «κλειδί»… Είναι αυτοί, οι οποίοι έχουν τον τρόπο να αποσύρουν την ανδρική ομάδα από τη «λεωφόρο του σκότους» και να την οδηγούν, διαχρονικά, στην «πίστα της επιτυχίας», εκεί, δηλαδή, που πρέπει να πατήσει η ομάδα για να εξασφαλίσει, φέτος, την σωτηρία… Πιο κατάλληλος, όμως, για την έκθεση μιας σειράς απόψεων σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός δεν είναι άλλος από του Βρασίδα Νέας Περάμου τον Πρόεδρο, γι’ αυτό, άλλωστε, το «gipedo.eu», παρέθεσε, προ ημερών, τον λόγο στον αξιότιμο διοικητικό ηγέτη του σωματείου, κύριο, Πέτρο Τραγαντζόπουλο…

 

 

 

«Εγώ ανέλαβα τη θέση του Προέδρου στον Βρασίδα Νέας Περάμου, το περασμένο καλοκαίρι, με την ευχή να συνδυάσω το όνομα μου με επιτυχίες με το συγκεκριμένο σωματείο. Επιδίωξη μου ήταν η συμμετοχή πολλών νεαρών παικτών στα επίσημα ματς της ανδρικής μας ομάδας με την ελπίδα να τη βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της στις διοργανώσεις του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Λίγο καιρό, όμως, έπειτα από την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων, έχω διαπιστώσει πως η παρουσία των ταλαντούχων παικτών μας, οι οποίοι προέρχονται από τα αναπτυξιακά τμήματα του Βρασίδα Νέας Περάμου, δεν αρκεί για την υλοποίηση των στόχων μας. Συνεπώς, η ομάδα μας προχώρησε, προ ημερών, στην ενίσχυση του ρόστερ της ανδρικής ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι τέτοιο και κατά τη διάρκεια της επόμενης μεταγραφικής περιόδου.

 

 

Το ευχάριστο, πάντως, είναι πως ο Βρασίδας Νέας Περάμου έχει, ήδη, κερδίσει τέσσερις (4) πόντους και ευελπιστεί, βάσιμα, στην σωτηρία. Εκτιμώ πως η ομάδα μας θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο της, παρά τις δύο αλλαγές προσώπων στην τεχνική ηγεσία της, για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και την απώλεια πολλών πόντων στα επίσημα ματς στα οποία έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα. Ο σύλλογος μας έχει, ήδη, προσλάβει τον κ. Κώστα Τερζανίδη, στη θέση του προπονητή της α’ ομάδας και στηρίζει στην παρουσία του την επίτευξη του στόχου της παραμονής τη φετινή χρονιά. Απ’ εκεί και πέρα, οι ομάδες ανάπτυξης του Βρασίδα Νέας Περάμου λειτουργούν με πλήρη οργάνωση, υπό την επίβλεψη τριών προπονητών (Καρφόπουλος, Μετάνι και Τραγαντζόπουλος), ενώ ο αριθμός των παικτών αγγίζει το 110! Επιπλέον, στόχος μας είναι η ολοκλήρωση των εργασιών στα δύο γήπεδα της Νέας Περάμου Καβάλας, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα ο κόσμος να φιλοξενηθεί σε μια, ακόμα, κερκίδα. Γενικότερα, λοιπόν, είμαι αισιόδοξος πως ο Βρασίδας Νέας Περάμου θα συνεχίσει να λειτουργεί σε σύγχρονα πρότυπα!».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr