Το «gipedo.eu» αναφέρεται στη νέα συνεργασία του ΠΑΟΚ "Mundialito"! 

Σε μια εποικοδομητική συνεργασία με την προοπτική να διατηρήσει ο ΠΑΟΚ «Mundialito» στο κοινωνικό προσκήνιο τη δική του κυριαρχία, έχουν, ήδη, προβεί τα στελέχη της ομάδας αυτής… Ο ιδιοκτήτης και προπονητής του αθλητικού αυτού συλλόγου, Αλέξης Δήμου, όπως και οι συνεργάτες του, έχουν προχωρήσει στην πρόσληψη του αξιόλογου κόουτς, Ευάγγελου Γιοβανάκη, ο οποίος αποτελεί, συνάμα, μέλος της τεχνικής ηγεσίας του Αετού Οφρυνίου, ως συνεργάτης του καταξιωμένου προπονητή, Παύλου Προβατίδη, όπως αναφέρεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ «Mundialito» στην ακόλουθη ανακοίνωση.  

 

«Η Διοίκηση της Ακαδημίας μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Ευάγγελο Γιοβανάκη.

Ο κ. Γιοβανάκης ο οποίος και θα καλύψει το κενό του Αλέξη Τελίδη είναι και βοηθός προπονητή του Πάυλου Προβατίδη στον Αετό Οφρυνίου.

Είναι γνώριμος στις τάξεις της Ακαδημίας μας αφού διετέλεσε παλαιότερα ποδοσφαιριστής κάτω από την καθοδήγηση των κκ Δήμου και Κλεανθίδη.

Ο κ. Γιοβανάκης θα είναι κι ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου που θα δημιουργηθεί προς βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr