Το «gipedo.eu» αναφέρεται στη νέα επιτυχία του συλλόγου!

 

 

Τέταρτη νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, τέταρτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του… μαραθωνίου της Βόρειας Ελλάδας, ικανή ομάδα για μια λαμπρή πορεία η οποία θα προκαλέσει εντύπωση στην Ανατολική Μακεδονία… Αυτή, λοιπόν, είναι, φέτος, η Δόξα Αμυγδαλεώνα, η οποία κατάφερε, προ ημερών, να επικρατήσει με σκορ 2-1 της Α.Ε.Κ. Καβάλας (Τσιτσόπουλος στο 6’ και Παυλίδης στο 31’), ανεβαίνοντας στην 4η θέση με 13 πόντους, έχοντας γνωρίσει αποτελέσματα εξαιρετικά, ισοβαθμώντας, μάλιστα, με τον Αστέρας Φωλιάς.  

 

 

 

 

Τον σύλλογο, δηλαδή, τον οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Δόξα Αμυγδαλεώνα, εκτός έδρας, την επόμενη αγωνιστική, ελπίζοντας να αποφύγει την ήττα, προκειμένου να διατηρηθεί σε θέση υψηλή… Στόχος, ο οποίος δεν είχε τεθεί από τους ανθρώπους του σωματείου, εξ’ αρχής, αλλά με το πέρασμα του χρόνου φαίνεται να γίνεται εφικτός, καθώς η ομάδα του υπέροχου κόουτς, Θωμά Ματρακούκα, είναι εντυπωσιακή!

 

 

 

 

Αναλυτικά, λοιπόν, η ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε, προ ημερών, από τους ανθρώπους του σωματείου σχετικά με την επιτυχία αυτή.

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΚ 2019-2020

Μετά την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής, η ΔΟΞΑ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς (συγκατοικει με τον Αστέρα Φωλιάς, τον οποίο αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 9 ή 10 Νοεμβρίου)!

Βαθμολογια

Μ.Α. Ορφανίου 21
Ορφεας Ελευθερουπολης 17
Βύρων 17
Δοξα Αμυγδαλεωνα 13

Αστέρας Φωλιάς 13

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr