Το «αντίο» των στελεχών του συλλόγου στον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

 

Δέκα χρόνια ζωής στον Θεαγένη Θάσου, δέκα έτη γεμάτα με συγκινήσεις και εμπειρίες έχουν, ήδη, λάβει τέλος για της ομάδας τον «άσο»! Αρμάντο Τσενάνι και Θεαγένης ολοκλήρωσαν, προ ημερών, την  σχέση τους, συμπληρώνοντας, αμφότεροι, έναν τεράστιο κύκλο επιτυχούς συνεργασίας και διαρκούς στον Νομό κυριαρχίας…

Ο έμπειρος, πλέον, ποδοσφαιριστής αποτελεί μέλος του Βρασίδα Νέας Περάμου, ωστόσο τα στελέχη της νησιώτικης ομάδας δε θα μπορούσαν παρά να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς το πρόσωπο του μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο… Ιδού, λοιπόν, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των ανθρώπων του συλλόγου σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

 

 

«Ύστερα από 10 περίπου χρόνια παρουσίας ο Armando Xhetani αποχωρεί από την ομάδα μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύχρονη προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με υγεία πάνω από όλα.

Επίσης, τα στελέχη του Θεαγένη Θάσου εξέφρασαν, προ ημερών, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης, τη συγνώμη τους για όσα διαδραματίστηκαν, πρόσφατα, στο ματς ανάμεσα στο ανδρικό τμήμα και τη Θράκη Γραβούνας.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τη συγνώμη μας στο σωματείο «ΘΡΑΚΗ ΓΡΑΒΟΥΝΑΣ», αναφορικά με την συμπεριφορά ορισμένων παικτών και οπαδών του σωματείου μας κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του κυριακάτικου μεταξύ μας αγώνα. Τέτοιες συμπεριφορές δεν προάγουν σε καμία περίπτωση τις αρετές και τα ιδανικά που οραματιζόμαστε για την ομάδα μας, αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα. Ως διοίκηση να είστε βέβαιοι ότι θα λάβουμε δραστικά μέτρα για την εξάλειψη παρόμοιων φαινομένων».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr